بورک اسپانیایی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,365 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,365 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بورک اسپانیایی
بورک اسپانیایی (بایورک یا بورکاس) یک نوع شیرینی یا نان است که از خمیر فیلو و مواد مختلفی تهیه می شود. بورک معمولاً با یک نوع خمیر نازک نان یا شیرینی به نام خمیر فیلو ساخته می شود و حاوی مواد متنوعی مانند پیاز، قارچ، سیب زمینی، پنیر، سبزیجات و یا گوشت است. در ادامه با آموزش طرز تهیه بورک اسپانیایی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای بورک اسپانیایی
4 عدد
4 عدد (متوسط)
500 گرم
250 گرم
250 گرم
1 عدد (متوسط)
3 قاشق دسر (5 گرم)
مراحل آماده سازی بورک اسپانیایی
1
اسفناج را با آب فراوان بشویید. آبکش کنید و درشت خرد کنید. هویج ها را رنده کنید. اسفناج و هویج را در قابلمه های جداگانه با یک قاشق مارگارین سرخ کنید.
2
یکی از ورقه های یوفکا را روی سطحی بگذارید. باقیمانده مارگارین را ذوب کرده و روی خمیر را چرب کنید. ورق دوم خمیر را روی آن قرار دهید، دوباره آن را چرب کنید و اسفناج را پخش کنید.
3
سومین ورق خمیر را پهن کرده و چرب کرده و هویج های برشته شده را روی آن قرار دهید. ورق چهارم خمیر را پهن کرده و چرب کنید سپس پاسترامی را روی آن بچینید.
4
بورک هایی که آماده کردید را به شکل رول بپیچید. از وسط نصف کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید. زرده تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید و کنجد و زیره سیاه بپاشید.
5
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. وقتی خوب سرخ شد از فر خارج کرده و برش بزنید و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بورک اسپانیایی
بورک