دسر اورفا
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,252 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,252 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر اورفا
دسر اورفا یک شیرینی سنتی و خوشمزه از شهر اورفا در جنوب شرقی ترکیه است که به خاطر طعم منحصر به فرد و بافت نرمش معروف شده. این دسر معمولاً از ترکیب آب، آرد، شکر و کره تهیه میشه و گاهی با پسته یا گردو تزئین میشه. طعم شیرین و ملایمش باعث شده که طرفداران زیادی داشته باشه، مخصوصاً در مهمانیها و مراسم خاص. اگر عاشق دسرهای خامهای و شیرین هستید، حتماً دسر اورفا رو امتحان کنید! در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر اورفا با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دسر اورفا
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
300 گرم
3 قاشق سوپ خوری
7 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی دسر اورفا
1
آرد را با 4 فنجان آب مخلوط کنید تا به قوام خمیر مایع برسد. قالب تفلون را چرب کنید.
2
یک قاشق از خمیر را بردارید و در تابه بریزید و دو طرف آن را بپزید. روند را تا زمانی که خمیر تمام شود ادامه دهید.
3
یک قاشق کره را آب کرده و شکر را اضافه کنید. 3 فنجان آب اضافه کنید و بجوشانید تا به قوام شربت برسد.
4
نیمی از خمیر پخته شده را روی سینی قرار دهید. گردوی خرد شده را روی آن بپاشید و خمیر باقیمانده را روی آن قرار دهید.
5
شربت داغی را که آماده کردید روی خمیر بریزید. بعد از 5-10 دقیقه صبر کردن، روی آن گردو بپاشید. برش بزنید و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر اورفا