صفحه اصلی دستور غذا دسر به و مرنگ

دسر به و مرنگ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,511 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,511 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دسر به و مرنگ

دسر به و مرنگ یه ترکیب فوق‌العاده از طعم‌های شیرین و ترشه که می‌تونه هر کسی رو جذب خودش کنه. این دسر از یک لایه کمپوت به خوش‌عطر و طعم تشکیل شده که معمولاً با دارچین و کمی شکر مزه‌دار میشه .این دسر هم گرم و هم سرد سرو میشه و هر دو حالت لذت‌بخش خودشون رو دارن. تضاد بین نرمی به پخته‌شده و تردی و شیرینی مرنگ، یه تجربه بی‌نظیر رو ایجاد می‌کنه. دسر به و مرنگ می‌تونه یه انتخاب عالی برای مهمونی‌ها یا حتی یه عصرونه دلنشین کنار چای باشه. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر به و مرنگ با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای دسر به و مرنگ

1 عدد (متوسط)
1 لیوان
8 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 لیوان
50 گرم

مراحل آماده سازی دسر به و مرنگ

1
به را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. آن را در قابلمه بریزید، شکر و آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا به‌ها نرم شوند.
2
مرنگ‌ها را در شیر گرم خیس کنید و در بشقاب سرو بچینید. روی مرنگ‌ها خامه زده شده بمالید، تکه‌های به پخته شده را قرار دهید و روی آنها گردو بپاشید. این فرآیند را تا زمانی که مرنگ‌ها تمام شوند تکرار کنید.
3
دسر آماده شده را یک شب در یخچال بگذارید. با ریختن سس شکلات روی آن سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دسر به و مرنگ دسر به به مرنگ