روغن کنجد
کالری روغن کنجد چقدر است؟
روغن کنجد یک روغن گیاهی خوراکی است که از دانه های کنجد به دست می آید. که طعم آجیلی دارد و اغلب در غذاهای آسیایی استفاده می شود.
کالری روغن کنجد در 100 میلی لیتر 884 کالری میباشد.
روغن کنجد چه فوایدی دارد؟
روغن کنجد یک روغن خوراکی است که از دانه های کنجد استخراج می شود. این طعم آجیلی دارد و اغلب در غذاهای آسیایی استفاده می شود. روغن کنجد منبع خوبی از ویتامین E است و نشان داده شده است که فواید زیادی برای سلامتی دارد.
روغن کنجد می تواند برای بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و تقویت عملکرد شناختی استفاده شود. علاوه بر این، روغن کنجد می تواند به پیشگیری از انواع خاصی از سرطان کمک کند.
اگر به دنبال روغنی هستید که بتواند به بهبود سلامت کلی شما کمک کند، روغن کنجد گزینه خوبی برای بررسی است.
چگونه از روغن کنجد در غذاهایم استفاده کنم؟
روغن کنجد یک ماده محبوب در بسیاری از غذاهای آسیایی است. عطر و طعم آجیلی دارد و هم در آشپزی و هم در شیرینی پزی قابل استفاده است. در اینجا چند نکته در مورد نحوه استفاده از روغن کنجد در غذاهای خود آورده شده است:
-چند قطره روغن کنجد را برای طعم بیشتر به سرخکرده خود اضافه کنید.
-با مخلوط کردن روغن کنجد، سرکه برنج و سس سویا، یک سس ساده برای سالاد خود درست کنید.
-به جای کره یا روغن گیاهی هنگام پخت کلوچه یا کیک از روغن کنجد استفاده کنید.
- برای یک غذای سریع و آسان، روغن کنجد را روی برنج یا رشته فرنگی پخته شده بریزید.
روغن کنجد
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری روغن کنجد چقدر است؟
روغن کنجد یک روغن گیاهی خوراکی است که از دانه های کنجد به دست می آید. که طعم آجیلی دارد و اغلب در غذاهای آسیایی استفاده می شود.
کالری روغن کنجد در 100 میلی لیتر 884 کالری میباشد.
روغن کنجد چه فوایدی دارد؟
روغن کنجد یک روغن خوراکی است که از دانه های کنجد استخراج می شود. این طعم آجیلی دارد و اغلب در غذاهای آسیایی استفاده می شود. روغن کنجد منبع خوبی از ویتامین E است و نشان داده شده است که فواید زیادی برای سلامتی دارد.
روغن کنجد می تواند برای بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و تقویت عملکرد شناختی استفاده شود. علاوه بر این، روغن کنجد می تواند به پیشگیری از انواع خاصی از سرطان کمک کند.
اگر به دنبال روغنی هستید که بتواند به بهبود سلامت کلی شما کمک کند، روغن کنجد گزینه خوبی برای بررسی است.
چگونه از روغن کنجد در غذاهایم استفاده کنم؟
روغن کنجد یک ماده محبوب در بسیاری از غذاهای آسیایی است. عطر و طعم آجیلی دارد و هم در آشپزی و هم در شیرینی پزی قابل استفاده است. در اینجا چند نکته در مورد نحوه استفاده از روغن کنجد در غذاهای خود آورده شده است:
-چند قطره روغن کنجد را برای طعم بیشتر به سرخکرده خود اضافه کنید.
-با مخلوط کردن روغن کنجد، سرکه برنج و سس سویا، یک سس ساده برای سالاد خود درست کنید.
-به جای کره یا روغن گیاهی هنگام پخت کلوچه یا کیک از روغن کنجد استفاده کنید.
- برای یک غذای سریع و آسان، روغن کنجد را روی برنج یا رشته فرنگی پخته شده بریزید.