صفحه اصلی دستور غذا سالاد آسیایی

سالاد آسیایی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,113 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,113 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سالاد آسیایی

سالاد آسیایی جزء پیش غذاها محسوب گردیده و معمولا با گشنیز و کنجد تزیین می‌گردد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد آسیایی را آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز برای سالاد آسیایی

1 عدد (متوسط)
1 بسته
2 قاشق چای خوری
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی سالاد آسیایی

1
سبزیجات را بشویید و خوب آبکش کنید. کلم و هویج را رنده کنید.
2
برگ های کاهو را برش دهید.
3
کلم، کاهو ، هویج و جوانه ماش را در یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید.
4
روغن زیتون و سرکه برنج را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. روغن کنجد را اضافه کنید و هم بزنید.
5
سس را به کاسه سبزیجات اضافه کنید و مخلوط کنید.
6
در صورت دلخواه گشنیز را اضافه کنید و کنجد تفت داده شده را روی آن بپاشید. در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

توضیحات

انتخاب یک سالاد مناسب در کنار خوراک اصلی یکی از مهمترین نکات در آشپزی محسوب می‌شود. این به این معناست که کلیه مواد مورد استفاده برای یک وعده‌ غذایی کامل باید با یکدیگر همخوانی داشته باشند. در صورت تمایل می‌توانید از تکه‌های مرغ پخته شده و میگو نیز در تهیه‌ی سالاد آسیایی استفاده کنیدهمچنین در صورت تمایل می‌توانید از خمیر یوفکا و یا فیلو برای سرو این سالاد بهره ببرید. بدین منظور باید لایه‌های خمیر را با قلم مو به روغن آغشته نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا حالت کریسپی (ترد) پیدا کند.

 

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سالاد آسیایی سالاد سالاد کلم