سالاد آسیایی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,113 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,113 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سالاد آسیایی
سالاد آسیایی جزء پیش غذاها محسوب گردیده و معمولا با گشنیز و کنجد تزیین میگردد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد آسیایی را آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز برای سالاد آسیایی
مراحل آماده سازی سالاد آسیایی
توضیحات
انتخاب یک سالاد مناسب در کنار خوراک اصلی یکی از مهمترین نکات در آشپزی محسوب میشود. این به این معناست که کلیه مواد مورد استفاده برای یک وعده غذایی کامل باید با یکدیگر همخوانی داشته باشند. در صورت تمایل میتوانید از تکههای مرغ پخته شده و میگو نیز در تهیهی سالاد آسیایی استفاده کنیدهمچنین در صورت تمایل میتوانید از خمیر یوفکا و یا فیلو برای سرو این سالاد بهره ببرید. بدین منظور باید لایههای خمیر را با قلم مو به روغن آغشته نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا حالت کریسپی (ترد) پیدا کند.