برگ اسفناج
کالری برگ اسفناج چقدر است؟
از بین تمام سبزیجات سبز برگ، اسفناج یکی از همهکارهترین آنهاست. خواص اسفناج عمدتاً به دلیل وجود مواد شیمیایی گیاهی آن است که به بهبود سلامت پوست و مو و همچنین درمان سرطان کمک میکند. این سبزی برگدار جزء اصلی بسیاری از رژیمهای غذایی در سراسر جهان است و سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانهاست. همچنین اسفناج برای کم خونی و کاهش وزن نیز از طرف متخصصین و مشاورین تغذیه توصیه میشود. درست است که فواید اسفناج زیاد است اما به این معنی نیست که میتوانید آن را بیش از اندازه مصرف کنید. هر غذایی که بیش از حد مصرف شود ممکن است بر سلامت بدن تأثیر منفی بگذارد.ویتامین سی، تولید کلاژن (پروتئینی که به پوست ساختار و مقاومت میدهد) را بهبود میبخشد. بدون آن، رگهای خونی در معرض خطر بیشتری برای ترکیدن هستند، به این معنی که خوردن مقدار زیادی اسفناج به جلوگیری از کبودی یا خون مردگی کمک میکند. بنابراین، اگر به راحتی دچار کبودی میشوید، اسفناج میتواند به شما کمک کند. اسفناج سرشار از آهن است و این ماده معدنی نقش اصلی در عملکرد گلبولهای قرمز دارد که به انتقال اکسیژن در بدن کمک میکند، همچنین برای تولید انرژی و سنتز DNA نیز کمککننده است. با این حال، افزایش ترکیبی به نام اسید اگزالیک، که به طور طبیعی در اسفناج یافت میشود، جذب مواد معدنی مانند آهن را مهار میکند. گفته میشود، پختن یا تفت دادن اسفناج موجب کاهش این اثر میشود
کالری 100 گرم برگ اسفناج 17 کالری است
مهم ترین خواص اسفناج برای سلامتی
درمان کم خونی
افزایش قوه بینایی
افزایش سطح انرزی
کمک به سلاکت استخوان ها
تقویت سیستم ایمنی بدن
افزایش سلامت پوست،مو و ناخن
جلوگیری از کبودی یا خون مردگی
پیشگیری از آرتروز
مفید برای کاهش وزن
برگ اسفناج
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری برگ اسفناج چقدر است؟
از بین تمام سبزیجات سبز برگ، اسفناج یکی از همهکارهترین آنهاست. خواص اسفناج عمدتاً به دلیل وجود مواد شیمیایی گیاهی آن است که به بهبود سلامت پوست و مو و همچنین درمان سرطان کمک میکند. این سبزی برگدار جزء اصلی بسیاری از رژیمهای غذایی در سراسر جهان است و سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانهاست. همچنین اسفناج برای کم خونی و کاهش وزن نیز از طرف متخصصین و مشاورین تغذیه توصیه میشود. درست است که فواید اسفناج زیاد است اما به این معنی نیست که میتوانید آن را بیش از اندازه مصرف کنید. هر غذایی که بیش از حد مصرف شود ممکن است بر سلامت بدن تأثیر منفی بگذارد.ویتامین سی، تولید کلاژن (پروتئینی که به پوست ساختار و مقاومت میدهد) را بهبود میبخشد. بدون آن، رگهای خونی در معرض خطر بیشتری برای ترکیدن هستند، به این معنی که خوردن مقدار زیادی اسفناج به جلوگیری از کبودی یا خون مردگی کمک میکند. بنابراین، اگر به راحتی دچار کبودی میشوید، اسفناج میتواند به شما کمک کند. اسفناج سرشار از آهن است و این ماده معدنی نقش اصلی در عملکرد گلبولهای قرمز دارد که به انتقال اکسیژن در بدن کمک میکند، همچنین برای تولید انرژی و سنتز DNA نیز کمککننده است. با این حال، افزایش ترکیبی به نام اسید اگزالیک، که به طور طبیعی در اسفناج یافت میشود، جذب مواد معدنی مانند آهن را مهار میکند. گفته میشود، پختن یا تفت دادن اسفناج موجب کاهش این اثر میشود
کالری 100 گرم برگ اسفناج 17 کالری است
مهم ترین خواص اسفناج برای سلامتی
درمان کم خونی
افزایش قوه بینایی
افزایش سطح انرزی
کمک به سلاکت استخوان ها
تقویت سیستم ایمنی بدن
افزایش سلامت پوست،مو و ناخن
جلوگیری از کبودی یا خون مردگی
پیشگیری از آرتروز
مفید برای کاهش وزن