صفحه اصلی دستور غذا رولت اسفناج

رولت اسفناج

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

8,283 کالری
10 تعداد نفرات
90 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

8,283 کالری
10 تعداد نفرات
90 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه رولت اسفناج

رولت اسفناج یک غذای بسیار مفید و خوشمزه است. رولت اسفناج غذایی است که به عنوان پیش غذا سرو می‌شود البته گاهی از رولت اسفناج در وعده شام نیز استفاده می‌شود. در واقع رولت اسفناج از خانواده کوکو‌ها محسوب می‌شود. در تهیه رولت اسفناج از اسفناج و سبزیجات پخته شده استفاده می‌شود و از همین رو غذایی بسیار پر خاصیت و مفید است. رولت اسفناج یک غذای شیک و مجلسی است و می‌توان در مهمانی‌ها به عنوان فینگر فود نیز استفاده شود. رولت اسفناج به دلیل شکل زیبایی که دارد یک گزینه مناسب برای کودکانی است که علاقه‌ای به خوردن اسفناج ندارند و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند نمی‌شوند. اسفناج دارای خواص آنتی اکسیدانی است و علاوه بر آن حاوی مقادیر بسیار بالایی از آهن بوده و از این رو می‌تواند به درمان کم خونی کمک کند. در ادامه به آموزش طرز تهیه رولت اسفناج می‌پردازیم. 

مواد مورد نیاز برای رولت اسفناج

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
8 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق شکر خوری
4 قاشق شکر خوری
5 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی رولت اسفناج

1
6 فنجان آرد، مخمر، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید
2
وسط آن را سوراخ کنید و ۱ عدد تخم مرغ، ۱ عدد سفیده تخم مرغ ، ماست و روغن را اضافه کنید.
3
آب گرم را به آرامی و با احتیاط اضافه کنید و با دست ورز دهید.
4
وقتی همه چیز مخلوط شد، بقیه آرد را به آرامی اضافه کرده و خمیر نرمی به دست آورید که به دست نچسبد.
5
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه در جای گرم استراحت دهید.
6
در همین حین اسفناج را ریز خرد کنید روغن را در تابه داغ کنید و اسفناج را تفت دهید
7
خمیر را 1-2 دقیقه ورز دهید.
8
از خمیر به اندازه گردو برداشته و به شکل گلوله در آورید.
9
با استفاده از وردنه روی سطحی که به خوبی آرد پاشی شده است، توپ را به شکل دایره ای به اندازه کف دست درست کنید.
10
3 قاشق غذاخوری از فیلینگ اسفناج را روی آن بمالید، آن را به شکل گرد در آورید و روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید قرار دهید.
11
این کار را تا زمانی تکرار کنید که خمیری باقی نماند، روی رول ها را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.
12
۱ عدد زرده تخم مرغ را روی رول ها بمالید و زیره سیاه بپاشید.
13
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
رولت اسفناج اسفناج