غذاهای که میتونی با ریحان خشک شده درست کنی
ریحان خشک شده
کالری ریحان خشک شده چقدر است؟
ریحان گیاهی معطر از خانواده نعناعیان است. از ریحان بیشتر برای چاشنی و معطر کردن غذاها استفاده میشود. اما آنچه مهم است خواص ریحان در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان هایی مانند سرطان پوست، سرطان کبد و سرطان ریه بهدلیل سرشار بودن این سبزی از آنتی اکسیدان است. ویتامین ها و خواص فراوان اثبات شده در برگ ریحان، تخم ریحان و روغن ریحان امروزه این گیاه را به یکی از مهمترین گیاهان درمانی تبدیل کرده است.ریحان داروی بسیار مهمی در بیشتر سیستمهای دارویی سنتی و رایج بین عموم مردم، مانند آسیای جنوب شرقی و هند است. هندیها، ریحان را با نام تولسی میشناسند و آن را گیاهی مقدس مینامند. هزاران سال است که از این گیاه در بیش از ۳۰۰ درمان گیاهی در طب آیورودا در هند، از جمله تنتور(که با خیساندن گیاه در الکل سفید و آب تهیه میشود)، دمنوش، پماد و نوشیدنی، استفاده میشود. آیورودا طب باستانی است که در آن از گیاهان طبی، ماساژ و یوگا برای درمان بیماریها استفاده میشود. همچنین تولسی، الهه و سمبل مهمی در مذهب هندوست. درحقیقت تولسی در زبان سانسکریت بهمعنای بیهمتاست.ریحان مقدس، رایجترین ریحانی است که در تهیهی غذاهای ایتالیایی استفاده میشود و بهدلیل اینکه سرشار از آنتی اکسیدان، منیزیم و انواع ویتامینهاست، برای سلامت بدن خواص بسیاری دارد. همچنین از زمانیکه مشخص شد این گیاه ضدباکتری است و توانایی ضدمیکروبی دارد، در تولید عطر، شویندههای خانگی و محصولات بهداشتی-دندانپزشکی نیز استفاده میشود.ریحان فاقد چربی، پروتئین، قند یا فیبر است
کالری 100 گرم ریحان خشک شده 233 کالری است
خواص ریحان
حاوی آنتی اکسیدانهای ضد بیماری
ضد التهاب
مبارزه سرطان
ویژگیهای ضد باکتریایی
ویژگیهای ضد میکروبی
ضد اضطراب
افسردگی را برطرف میکند
سلامت قلب و عروق
به کمک کبد میآید و بدن را سمزدایی میکند
تقویت نیروی جنسی
در برابر ابتلا به دیابت و سندرم سوختوساز مقاومت میکند
ریحان خشک شده
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری ریحان خشک شده چقدر است؟
ریحان گیاهی معطر از خانواده نعناعیان است. از ریحان بیشتر برای چاشنی و معطر کردن غذاها استفاده میشود. اما آنچه مهم است خواص ریحان در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان هایی مانند سرطان پوست، سرطان کبد و سرطان ریه بهدلیل سرشار بودن این سبزی از آنتی اکسیدان است. ویتامین ها و خواص فراوان اثبات شده در برگ ریحان، تخم ریحان و روغن ریحان امروزه این گیاه را به یکی از مهمترین گیاهان درمانی تبدیل کرده است.ریحان داروی بسیار مهمی در بیشتر سیستمهای دارویی سنتی و رایج بین عموم مردم، مانند آسیای جنوب شرقی و هند است. هندیها، ریحان را با نام تولسی میشناسند و آن را گیاهی مقدس مینامند. هزاران سال است که از این گیاه در بیش از ۳۰۰ درمان گیاهی در طب آیورودا در هند، از جمله تنتور(که با خیساندن گیاه در الکل سفید و آب تهیه میشود)، دمنوش، پماد و نوشیدنی، استفاده میشود. آیورودا طب باستانی است که در آن از گیاهان طبی، ماساژ و یوگا برای درمان بیماریها استفاده میشود. همچنین تولسی، الهه و سمبل مهمی در مذهب هندوست. درحقیقت تولسی در زبان سانسکریت بهمعنای بیهمتاست.ریحان مقدس، رایجترین ریحانی است که در تهیهی غذاهای ایتالیایی استفاده میشود و بهدلیل اینکه سرشار از آنتی اکسیدان، منیزیم و انواع ویتامینهاست، برای سلامت بدن خواص بسیاری دارد. همچنین از زمانیکه مشخص شد این گیاه ضدباکتری است و توانایی ضدمیکروبی دارد، در تولید عطر، شویندههای خانگی و محصولات بهداشتی-دندانپزشکی نیز استفاده میشود.ریحان فاقد چربی، پروتئین، قند یا فیبر است
کالری 100 گرم ریحان خشک شده 233 کالری است
خواص ریحان
حاوی آنتی اکسیدانهای ضد بیماری
ضد التهاب
مبارزه سرطان
ویژگیهای ضد باکتریایی
ویژگیهای ضد میکروبی
ضد اضطراب
افسردگی را برطرف میکند
سلامت قلب و عروق
به کمک کبد میآید و بدن را سمزدایی میکند
تقویت نیروی جنسی
در برابر ابتلا به دیابت و سندرم سوختوساز مقاومت میکند