رولت بادمجان
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,726 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,726 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه رولت بادمجان
رولت بادمجان یکی از انواع پیش غذاهای مجلسی و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای رولت بادمجان
300 گرم
10 عدد
2 قاشق سوپ خوری
1 عدد
2 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
2 قاشف غذاخوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق شکر خوری
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشف غذاخوری
مراحل آماده سازی رولت بادمجان
1
گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، تخم مرغ، پنیر، آویشن و نمک را در ظرفی بریزید و ورز دهید سپس کوفته هایی به اندازه گردو آماده کنید.
2
بادمجان ها را از طول برش دهید. آنها را کنار هم بچینید و کوفته ها را داخل آن قرار دهید و آنها را رول کنید و با نخ آشپزخانه ببندید.
3
روغن آفتابگردان را در تابه گرم کنید و رولت ها را سرخ کنید سپس آن را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن را جذب شود.
4
پیاز را خرد کنید. گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و در 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ کنید. نمک، سرکه انگور و ریحان را به گوجه فرنگی اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
5
بلغور، زعفران و نمک را در 2 لیوان آب بپزید. آن را به عنوان غذای جانبی در کنار بادمجان سرو کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
رولت بادمجان
بادمجان