صفحه اصلی دستور غذا دلمه پیاز شکم پر

دلمه پیاز شکم پر

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,142 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,142 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دلمه پیاز شکم پر

دلمه پیاز، دلمه کلم، دلمه گوجه فرنگی، دلمه بادمجان، دلمه برگ مو، دلمه اسفناج، دلمه قارچ از انواع دلمه ها هستند.دلمه را می توانید به شکل های متنوع درست کنید دلمه پیاز بسیار خوشمزه است و خواص زیادی دارد، علاوه بر این ها دارای شکل ظاهری زیبایی است . در ادامه با آموزش طرز تهیه دلمه پیاز شکم پر با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای دلمه پیاز شکم پر

4 عدد (بزرگ)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 تکه (متوسط)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 جام (معمولی)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی دلمه پیاز شکم پر

1
پیازها را پوست بگیرید و انتهای آن را ببرید. در آب مرغ به مدت 15 دقیقه بجوشانید سپس پیازها را آبکش کرده و داخل آن را با قاشق جدا کنید.
2
قسمت های داخلی پیازها را ریز خرد کرده و در یک کاسه بریزید.
3
آرد سوخاری، ریحان، آویشن، نمک، فلفل سیاه، نصف قاشق روغن زیتون و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید
4
پیازها را با مخلوطی که آماده کردید پر کنید. آنها را در قالب چرب شده بچینید و روی آن ها روغن زیتون بمالید.
5
در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دلمه پیاز شکم پر دلمه دلمه پیاز