صفحه اصلی دستور غذا سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,604 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,604 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. این سوپ خوشمزه را می توانید در مجالس و مهمانی های خود جایگزین سوپ های تکراری کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله سوپ گوجه فرنگی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای سوپ گوجه فرنگی

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد (متوسط)
8 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی سوپ گوجه فرنگی

1
کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​رو به پایین، آب کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. مخلوط را به مدت 10-15 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید .
2
سپس آرد را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
3
گوجه فرنگی، آب گوشت، شکر و ادویه جات را اضافه کنید و دوباره با نمک و فلفل مزه دار کنید. حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و با حرارت ملایم به مدت 35 دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید.
4
ریحان را اضافه کنید و یک بار دیگر نمک و فلفل بچشید و در صورت لزوم مقدار بیشتری اضافه کنید.سپس سوپ را با مخلوط کن و با سرعت بالا میکس کنید تا سوپ کاملاً خامه ای و یکدست شود.
5
با خامه غلیظ تزیین کنید.نوش جان

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ سوپ گوجه فرنگی