پاسترامی
کالری پاسترامی چقدر است؟
صبحانه در ترکیه، وعده غذایی مهمی است که در تعطیلات یا روزهای آخر هفته، شکل مفصلتری به خود میگیرد و اگر به کافهها و رستورانهای این کشور سری بزنید، با لیستی متنوع از انواع غذاهای خوشمزه گرم و سرد روبرو خواهید شد که کار انتخاب را برای شما سخت خواهد کرد. اما اگر به دنبال یک صبحانه مفصل پر پروتئین هستید، یک انتخاب عالی وجود دارد که چشیدن طعم آن، تمام روز شما را میسازد. این صبحانه ترکیه ای، پاسترامی نام دارد که در ترکیه بسیار محبوب است و میتوان آن را به تنهایی یا همراه با تخم مرغ نیمرو و یا به صورت ساندویچ مصرف کرد
کالری 100 گرم پاسترامی 250 کالری است
طرز تهیه پاسترامی
مرحله اول: تخم گشنیز و تخم خردل زرد را در ظرفی مناسب بریزید و برای 3 تا 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند و از حالت خامی دربیایند.مرحله دوم: دو ادویه تفت داده شده را کنار بگذارید تا سرد شوند، سپس، تمام ادویههای دیگر جدول به غیر از فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و این دو ادویه سرد شده را به آنها اضافه کنید.نکته مهم: اگر ادویههای تفت خرده گرم باشند، ادویه پاستارمی به صورت خمیری و گلوله گلوله در میآید که مطلوب نیست.مرحله سوم: ترکیب ادویهها را با هم آسیاب کنید و در آخر کار، پودر فلفل سیاه را به آن بیفزایید.نکته: همانطور که گفتیم، ترکیبات ادویه پاسترامی بسیار متنوع است و شما میتوانید بنا به طبع و ذائقه خود به ترکیب گفته شده، مقداری پودر دارچین، جوز هندی، فلفل قرمز، تخم رازیانه و تخم خردل قهوهای هم اضافه کنید.تا اینجای کار، طرز تهیه ادویه پاستارمی را با هم دیدیم و باید به سراغ آماده کردن گوشت برویم.مرحله چهارم: ابتدا در ظرفی مناسب، مقداری روغن سیر تهیه کنید. برای این کار، 2 قاشق چایخوری روغن هسته انگور را با 2 حبه سیر له شده مخلوط کرده و 1 ساعت به آن استراحت دهید تا مزهها به خورد هم بروند.نکته: در این مرحله، از هر روغن گیاهی بدون طعم دیگری هم میتوانید استفاده کنید.اگر طعم سیر را دوست دارید، پیشنهاد میکنیم طرز تهیه گزلمه را هم ببینید که عطر و طعم بینظیری دارد.مرحله پنجم: یک ورق آلومینیومی ضخیم بردارید و با قلمموی آشپزی مقداری از روغن سیر را روی آن بمالید.مرحله ششم: سپس گوشت نمک سود شده را روی آن قرار دهید و با همان قلممو، یک طرف آن را با روغن چرب کنید و ادویه خشک را روی آن بمالید.مرحله هفتم: گوشت را برگردانید و در طرف دیگر آن هم همین کارها را تکرار کنید.نکته: احتمالا یک طرف گوشت، با یک لایه چربی پوشیده شده، این لایه را جدا نکنید، چون تاثیر ویژهای در طعم بهتر پاسترامی خواهد داشت.مرحله هشتم: کنارههای گوشت را فراموش نکنید و در استفاده از ادویه پاسترامی، حسابی دست و دلباز باشید. زمانی که تمام درزها و سوراخهای گوشت را با ادویه پوشاندید، باید به سراغ بستهبندی آن بروید.مرحله نهم: گوشت گاو را برای 3 بار در 3 ورق فویل آلومینیومی بپیچید و حواستان باشد که موقع قرار دادن در فر، سطح چربیدار گوشت، رو به بالا قرار گیرد.مرحله دهم: حالا گوشت بستهبندی شده را در ظرفی مناسب درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت نسبتا ملایم 107 درجه سانتیگراد به مدت 6 ساعت بپزد و کاملا مغزپخت شود.مرحله یازدهم: پس از این زمان طولانی، گوشت را از فر خارج کنید و پس از اینکه به دمای محیط رسید، به همان شکل بستهبندی شده برای 1 شب در یخچال قرار دهید.نکته: برش زدن گوشت سرد شده به مراتب راحتتر است.مرحله دوازدهم: روز بعد، گوشت را از یخچال خارج کرده و فویل را باز کنید. خواهید دید که سطح گوشت کمی خیس است، اگر ساندویچ سرد دوست دارید، میتوانید به همین شکل آن را برش بزنید و مصرف کنید و یا اینکه به مرحله بعدی بروید.مرحله سیزدهم: سینی فر را با مقداری کاغذ فویلی بپوشانید و گوشت را روی آن قرار دهید. مقداری از ادویه خشک را روی گوشت بپاشید.مرحله چهاردهم: سینی فر را به فاصله 15 تا 20 سانتی متر از منبع حرارتی بالا قرار داده و درجه فر را زیاد کنید. حدود 3 تا 4 دقیقه کافیست تا سطح گوشت کمی خشکتر و گرم شود.مرحله پانزدهم: گوشت را روی تخته برش، به صورت ورقهای برش بزنید. در همین مرحله، میتوانید آن را سرو کنید، اما هنوز هم میتوانید طعم بهتری خلق کنید.مرحله شانزدهم: برشهای گوشت را در تابهای مناسب کنار هم بچینید و چند قطره آب به ان اضافه کنید. کم کم لایه چربی شروع به آب شدن خواهد کرد و طعم خود را به گوشت پس میدهد.حالا همه چیز آماده است تا با این برشهای خوشطعم و بینظیر گوشت، یکی از خوشمزهترین ساندویچهای عمرتان را امتحان کنید. اگر میپرسید چطور، ادامه مطلب را هم از دست ندهید
پاسترامی
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری پاسترامی چقدر است؟
صبحانه در ترکیه، وعده غذایی مهمی است که در تعطیلات یا روزهای آخر هفته، شکل مفصلتری به خود میگیرد و اگر به کافهها و رستورانهای این کشور سری بزنید، با لیستی متنوع از انواع غذاهای خوشمزه گرم و سرد روبرو خواهید شد که کار انتخاب را برای شما سخت خواهد کرد. اما اگر به دنبال یک صبحانه مفصل پر پروتئین هستید، یک انتخاب عالی وجود دارد که چشیدن طعم آن، تمام روز شما را میسازد. این صبحانه ترکیه ای، پاسترامی نام دارد که در ترکیه بسیار محبوب است و میتوان آن را به تنهایی یا همراه با تخم مرغ نیمرو و یا به صورت ساندویچ مصرف کرد
کالری 100 گرم پاسترامی 250 کالری است
طرز تهیه پاسترامی
مرحله اول: تخم گشنیز و تخم خردل زرد را در ظرفی مناسب بریزید و برای 3 تا 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند و از حالت خامی دربیایند.مرحله دوم: دو ادویه تفت داده شده را کنار بگذارید تا سرد شوند، سپس، تمام ادویههای دیگر جدول به غیر از فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و این دو ادویه سرد شده را به آنها اضافه کنید.نکته مهم: اگر ادویههای تفت خرده گرم باشند، ادویه پاستارمی به صورت خمیری و گلوله گلوله در میآید که مطلوب نیست.مرحله سوم: ترکیب ادویهها را با هم آسیاب کنید و در آخر کار، پودر فلفل سیاه را به آن بیفزایید.نکته: همانطور که گفتیم، ترکیبات ادویه پاسترامی بسیار متنوع است و شما میتوانید بنا به طبع و ذائقه خود به ترکیب گفته شده، مقداری پودر دارچین، جوز هندی، فلفل قرمز، تخم رازیانه و تخم خردل قهوهای هم اضافه کنید.تا اینجای کار، طرز تهیه ادویه پاستارمی را با هم دیدیم و باید به سراغ آماده کردن گوشت برویم.مرحله چهارم: ابتدا در ظرفی مناسب، مقداری روغن سیر تهیه کنید. برای این کار، 2 قاشق چایخوری روغن هسته انگور را با 2 حبه سیر له شده مخلوط کرده و 1 ساعت به آن استراحت دهید تا مزهها به خورد هم بروند.نکته: در این مرحله، از هر روغن گیاهی بدون طعم دیگری هم میتوانید استفاده کنید.اگر طعم سیر را دوست دارید، پیشنهاد میکنیم طرز تهیه گزلمه را هم ببینید که عطر و طعم بینظیری دارد.مرحله پنجم: یک ورق آلومینیومی ضخیم بردارید و با قلمموی آشپزی مقداری از روغن سیر را روی آن بمالید.مرحله ششم: سپس گوشت نمک سود شده را روی آن قرار دهید و با همان قلممو، یک طرف آن را با روغن چرب کنید و ادویه خشک را روی آن بمالید.مرحله هفتم: گوشت را برگردانید و در طرف دیگر آن هم همین کارها را تکرار کنید.نکته: احتمالا یک طرف گوشت، با یک لایه چربی پوشیده شده، این لایه را جدا نکنید، چون تاثیر ویژهای در طعم بهتر پاسترامی خواهد داشت.مرحله هشتم: کنارههای گوشت را فراموش نکنید و در استفاده از ادویه پاسترامی، حسابی دست و دلباز باشید. زمانی که تمام درزها و سوراخهای گوشت را با ادویه پوشاندید، باید به سراغ بستهبندی آن بروید.مرحله نهم: گوشت گاو را برای 3 بار در 3 ورق فویل آلومینیومی بپیچید و حواستان باشد که موقع قرار دادن در فر، سطح چربیدار گوشت، رو به بالا قرار گیرد.مرحله دهم: حالا گوشت بستهبندی شده را در ظرفی مناسب درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت نسبتا ملایم 107 درجه سانتیگراد به مدت 6 ساعت بپزد و کاملا مغزپخت شود.مرحله یازدهم: پس از این زمان طولانی، گوشت را از فر خارج کنید و پس از اینکه به دمای محیط رسید، به همان شکل بستهبندی شده برای 1 شب در یخچال قرار دهید.نکته: برش زدن گوشت سرد شده به مراتب راحتتر است.مرحله دوازدهم: روز بعد، گوشت را از یخچال خارج کرده و فویل را باز کنید. خواهید دید که سطح گوشت کمی خیس است، اگر ساندویچ سرد دوست دارید، میتوانید به همین شکل آن را برش بزنید و مصرف کنید و یا اینکه به مرحله بعدی بروید.مرحله سیزدهم: سینی فر را با مقداری کاغذ فویلی بپوشانید و گوشت را روی آن قرار دهید. مقداری از ادویه خشک را روی گوشت بپاشید.مرحله چهاردهم: سینی فر را به فاصله 15 تا 20 سانتی متر از منبع حرارتی بالا قرار داده و درجه فر را زیاد کنید. حدود 3 تا 4 دقیقه کافیست تا سطح گوشت کمی خشکتر و گرم شود.مرحله پانزدهم: گوشت را روی تخته برش، به صورت ورقهای برش بزنید. در همین مرحله، میتوانید آن را سرو کنید، اما هنوز هم میتوانید طعم بهتری خلق کنید.مرحله شانزدهم: برشهای گوشت را در تابهای مناسب کنار هم بچینید و چند قطره آب به ان اضافه کنید. کم کم لایه چربی شروع به آب شدن خواهد کرد و طعم خود را به گوشت پس میدهد.حالا همه چیز آماده است تا با این برشهای خوشطعم و بینظیر گوشت، یکی از خوشمزهترین ساندویچهای عمرتان را امتحان کنید. اگر میپرسید چطور، ادامه مطلب را هم از دست ندهید