سیب زمینی شکم پر با بیکن و مرغ
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,784 کالری
4 تعداد نفرات
40 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,784 کالری
4 تعداد نفرات
40 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با بیکن و مرغ
سیب زمینی شکم پر با بیکن و مرغ یک غذای لذیذ و سیرکننده است که ترکیبی از طعمهای دودی، مرغ خوشمزه و بافت نرم سیب زمینی را ارائه میدهد. این غذا معمولاً با پختن سیب زمینی در فر یا مایکروویو شروع میشود تا نرم شود. سپس داخل سیب زمینی را خالی کرده و با مخلوطی از مرغ پخته و خرد شده، بیکن سرخ شده و خرد شده و ادویههای مختلف پر میکنند. سیب زمینی شکم پر با بیکن و مرغ میتواند به عنوان یک غذای اصلی یا یک پیش غذای دلچسب سرو شود و معمولاً با چاشنیهایی مانند پیازچه خرد شده یا سس باربیکیو تزئین میشود. در ادامه با آموزش طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با بیکن و مرغ با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای سیب زمینی شکم پر با بیکن و مرغ
8 عدد (متوسط)
8 برش (باریک)
10 برش (باریک)
100 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشف غذاخوری
نصف لیوان
1 عدد
1 عدد
6 قاشق سوپ خوری
5 شاخه
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی سیب زمینی شکم پر با بیکن و مرغ
1
سیب زمینی ها را بشویید و آبپز کنید و پوستشان را بگیرید(سیب زمینی ها کی سفت بمانند). قسمت بالای سیب زمینی را جدا کرده و داخل آن را خالی کنید.
2
گوشت مرغ را در 1 لیوان آب بپزید سپس آن را ریش ریش کنید.
3
پودر سوخاری را در شیر خیس کنید. جعفری، پیاز خرد شده، ژامبون ریز خرد شده، گوشت مرغ، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
4
سیب زمینی ها را با موادی که آماده کرده اید پر کنید . بیکن را از طول نصف کنید. سبزیجات پر شده را با برش های بیکن بپوشانید.
5
روغن زیتون را در تابه ای گرم کنید و سیب زمینی های شکم پر را تفت دهید و مرتب آن ها را بچرخانید. ۱ فنجان آب مرغ را اضافه کنید، نمک بپاشید و با درب بسته به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.
6
سیب زمینی شکم پر را در بشقاب سرو بچینید و با برگ مریم گلی تزئین کنید. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سیب زمینی شکم پر با بیکن و مرغ
سیب زمینی شکم پر
بیکن
مرغ