شیرینی شوید
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده5,200 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده5,200 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه شیرینی شوید
شیرینی شوید یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش عطر است که با رسپی های متنوعی درست می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای شیرینی شوید
125 گرم
2 قاشق سوپ خوری (پر)
نصف لیوان آب خوری
2 عدد
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)
یک بسته
1 دسته
2 قاشف غذاخوری
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
250 گرم
1 عدد (متوسط)
مراحل آماده سازی شیرینی شوید
1
ابتدا همه مواد به جز آرد و شوید و پنیر را با هم مخلوط می کنیم
2
سپس آرد را به آرامی اضافه کرده و خمیرمان را ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست آوریم.
3
در آخر شوید ریز خرد شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا کاملا مخلوط شود.
4
از خمیرمان تکه هایی به اندازه نارنگی جدا می کنیم.
5
لای خمیر پنیر می ریزیم و خوب می بندیم.
6
آن را روی سینی فری که با کاغذ پخت پوشانده ایم قرار می دهیم.
7
روی آن زرده تخم مرغ میمالیم و کنجد میپاشیم
8
در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه می پزیم تا قهوه ای طلایی شود.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
شیرینی شوید
شیرینی
شوید