بلغور پلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,970 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,970 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بلغور پلو

بلغور پلو ترکیه غذایی ساده و مقوی است که از گندم کوبیده شده یا به اصطلاح بلغور که به زبان ترکی یارما گفته می‌شود تهیه می‌گردد به همین دلیل دارای خواص و مواد معدنی فراوان است.  یارما پلو یا بلغور پلو ترکیه‌ای به تنهایی یا به همراه گوشت، مرغ، پنیر فتا یا ماست سرو می‌شود.  یارما پلو در ترکیه با طعم تند آماده می‌شود ولی اگر ذائقه شما به تندی عادت ندارد می‌توانید فلفل کمی به آن بزنید یا فلفل را از دستور حذف کنید

مواد مورد نیاز برای بلغور پلو

1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق شکر خوری
1 جام (معمولی)
2 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 جام (معمولی)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی بلغور پلو

1
پیاز را خرد کرده و با 2 قاشق غذاخوری روغن و یک حبه قند روی حرارت ملایم تفت دهید تا کاراملی شود.
2
ورمیشل را در کره سرخ کنید تا قهوه ای شود. بلغور را اضافه کنید.
3
چند دقیقه تفت دهید، رب گوجه فرنگی و عدس آب پز شده را اضافه کنید، آب مرغ و آب داغ را اضافه کنید.
4
در آخر ادویه ها را اضافه کرده، در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم بپزید.
5
بعد از پخت با پیاز کاراملی شده سرو کنید.

توضیحات

بلغور نوعی غلات خوراکی است که از گندم خشک و ترک‌خورده تهیه می‌شود که متشکل از جوانه غلات (سرشار از چربی‌های اشباع نشده سالم)، سبوس(پوشش غنی از فیبر) و آندوسپرم یا درون دانه (معمولاً آرد سفید تصفیه شده) است.بلغور گندم قبل از بسته‌بندی پخته و خشک خواهند شد. در نتیجه، خیلی سریع‌تر از انواع دیگر گندم خالص مانند توت گندم و فریکه یا فریک  پخته می‌شوند و در نتیجه یک غله کامل محسوب می‌شود. بلغور گندم زمان کمی برای پختن نیاز خواهد داشت. برخلاف آن، گندم نیم‌کوفته پخته نمی‌شود بنابراین زمان بیشتری را باید برای پختن آن صرف کنید. بلغور گندم دارای فیبر و ویتامین‌های گروه ب و پروتئین است. بلغور گندم نه‌تنها خوشمزه است و سریع آماده می‌شود، بلکه بسیار مقوی نیز هست. از آنجا که این دانه‌ها با حداقل فرآوری هستند، ارزش غذایی بیشتری نسبت به محصولات گندم تصفیه شده دارند.این محصول حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی و همچنین مقدار قابل‌توجهی فیبر است. در حقیقت، یک وعده آن بیش از 30٪ از مواد مغذی موردنیاز بدن را تأمین می‌کند.این نوع از بلغور منبع فراوانی از عناصر منگنز، منیزیم و آهن است و همچنین کالری کمتری نسبت به سایر غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای یا کینوآدارد

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بلغور پلو بلغور