صفحه اصلی دستور غذا ماهی تابه ای

ماهی تابه ای

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,065 کالری
3 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,065 کالری
3 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه ماهی تابه ای

ماهی یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و جزو غذاهای دریایی محسوب می شود. برخی دوست دارند ماهی را به صورت کامل کباب کنند که در این صورت باید به فکر توری و منقل باشید و پیشنهاد می کنیم کباب ماهی قزل آلا را امتحان کنید. بسیاری فیله ماهی کبابی را به دلیل راحت و آسان بودن و نداشتن تیغ ترجیح می دهند. اما بسیاری هم به دلیل آسان و راحت بودن ماهی سرخ شده را ترجیح می دهند.ماهی سرخ شده یکی از روش های پخت ماهی است که امروزه به دلیل زندگی در آپارتمان ها و نداشتن منقل برای کباب کردن، بسیار رایج است و ماهی سرخ شده جزء ثابت سفره های افراد است. علاوه بر آسان بودن ماهی سرخ کرده که به راحتی در ماهیتابه درست می شود، این نوع ماهی بسیار خوشمزه هم می باشد.

مواد مورد نیاز برای ماهی تابه ای

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی ماهی تابه ای

1
آرد ذرت و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
2
روغن را در تابه گرم کنید.
3
ماهی را با آرد ذرت بپوشانید. سپس ماهی را در روغن داغ سرخ کنید.
4
پس از سرخ شدن آن را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود . نوش جان

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
ماهی تابه ای ماهی کفال