ران مرغ برشته
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,315 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,315 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
طرز تهیه ران مرغ برشته
مرغ برشته یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است و به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای ران مرغ برشته
2000 گرم
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی ران مرغ برشته
1
فر را با دمای 200 درجه گرم کنید.
2
ران مرغ را با پاپریکا و چاشنی به طور یکنواخت پوشش دهید.
3
ران مرغ ها را حدود 40 دقیقه بپزید. گرم سرو کنید و لذت ببرید
توضیحات
نکات آشپزی
برای اطمینان از پخته شدن یکنواخت مرغ، حتماً اجازه دهید رانهای مرغ را قبل از شروع فرایند پخت به دمای اتاق برسند
سبد ایرفرایر یا سینی فر را خیلی شلوغ نکنید، تا ران های مرغ فضای کافی برای برشته شدن و ترد شدن داشته باشند
اگر ران های مرغ به اندازه کافی ترد نیستند میتوانید آنها را به مدت ۵ دقیقه بعد از پخته شدن سرخ کنید
میتوانید مرغ های مزه دار شده باقیمانده را به مدت ۳-۴ ساعت در محفظه مخصوص یخچال نگه داری کنید یا به مدت ۲-۳ ماه در فریزر نگه داری کنید
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
ران مرغ برشته
مرغ
ران مرغ