نان بریوش خانگی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,707 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,707 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه نان بریوش خانگی
طرز تهیه نان بریوش خانگی متفاوت و بسیار جذاب است.این نان یک نان فرانسوی می باشد که بیشتر به برای صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد.
توجه داشته باشید مراحل استراحت این نان بیشتر از نان های دیگر می باشد ولی در آخر نانی با بافت بسیار نرم و لطیف دارید.
همراه این نان می توانید انواع مربا و همین طور عسل را میل کنید و یک صبح پر انرژی را برای خود کنار خانواده رقم بزنید.
نان بریوش شبیه به یک شیرینی پُر ملات است و نرم بودن این نان بخاطر وجود تخم مرغ و کره به مقدار بالاست.
این نان دارای پوستهای تیره و طلایی رنگ است که بعد از پروفینگ، با لایهای از تخم مرغ زدهشده، پوشانده میشود.
خمیر این نان مانند نان های معمولی با استفاده از مخمر به عمل می آید با این تفاوت که مواد اولیه استفاده شده در آن غنیتر است.