صفحه اصلی دستور غذا نان بریوش خانگی

نان بریوش خانگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

6,707 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

6,707 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه نان بریوش خانگی

طرز تهیه نان بریوش خانگی متفاوت و بسیار جذاب است.این نان یک نان فرانسوی می باشد که بیشتر به برای صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد.

توجه داشته باشید مراحل استراحت این نان بیشتر از نان های دیگر می باشد ولی در آخر نانی با بافت بسیار نرم و لطیف دارید.

همراه این نان می توانید انواع مربا و همین طور عسل را میل کنید و یک صبح پر انرژی را برای خود کنار خانواده رقم بزنید.

نان بریوش شبیه به یک شیرینی پُر ملات است و نرم بودن این نان بخاطر وجود تخم مرغ و کره به مقدار بالاست.

این نان دارای پوسته‌ای تیره و طلایی رنگ است که بعد از پروفینگ، با لایه‌ای از تخم ‌مرغ زده‌شده، پوشانده می‌شود.

خمیر این نان مانند نان های معمولی با استفاده از مخمر به عمل می آید با این تفاوت که مواد اولیه استفاده شده در آن غنی‌تر است.

مواد مورد نیاز برای نان بریوش خانگی

5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
6 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
200 گرم

مراحل آماده سازی نان بریوش خانگی

1
شیر گرم را با مایه خمیر، شکر و دو لیوان آرد مخلوط کنید. مواد را با همزن بزنید. روی کاسه را با حوله بپوشانید و بگذارید حدود 30 دقیقه بماند.
2
در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها را با همزن بزنید. تخم مرغ و کره آب شده را به مخلوط خمیر اضافه کنید. آرد باقی مانده را کم کم اضافه کنید.
3
خمیر را حدود 10-15 دقیقه با دست یا با همزن ورز دهید تا کشدار شود .
4
روی خمیر را بپوشانید و بگذارید حدود یک ساعت ور بیاید.
5
خمیر را به 18 تا 24 قسمت تقسیم کنید (بسته به اندازه دلخواه شما). هر تکه از خمیر را به شکل صاف و گرد در آورید.
6
تکه های خمیر را روی سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها را با حوله بپوشانید و اجازه دهید 30 دقیقه پف شوند. در ظرفی جداگانه، تخم مرغ ها را با آب هم زده و با قلم مو روی نان ها بمالید.
7
نان های بریوش را در دمای 180 درجه به مدت حدود 25 دقیقه یا تا زمانی که نان طلایی شود بپزید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
نان بریوش خانگی نان بریوش نان