پاستا آلفردو با مرغ
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده6,437 کالری
5 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده6,437 کالری
5 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ
با طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی با مرغ و قارچ پاستا با ما همراه باشید. یکی از غذاهای ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژهای دارد و در انواع و طعمهای گوناگون طبخ میشود. میتوان گفت بیش از حدود ۳۰۰ نوع پاستا خشک در ایتالیا تولید میشود. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای «خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار» گرفته شده است؛ زیرا فرآیند تولید پاستا بسیار سخت و زمان بر است.
به گزارش فرارو، پاستا در میان غذاهای امروزی و مدرن بسیار محبوب است و طرفداران بسیاری در تمام دنیا دارد و میتوان گفت یکی از منوهای اصلی رستورانهای مدرن به شمار میرود.
مواد مورد نیاز برای پاستا آلفردو با مرغ
500 گرم
500 گرم
1 کیلوگرم
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
400 گرم
4 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی پاستا آلفردو با مرغ
1
فتوچین(نوعی پاستا ایتالیایی) را طبق دستورالعمل بسته بپزید.
2
قارچ ها را به صورت نوارهای نازک برش دهید و روی حرارت زیاد تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند. آنها را با کمی نمک مزه دار کنید.
3
سپس مرغ را به صورت نوارهای مساوی برش دهید. مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید و تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.
4
فتوچین پخته شده، قارچ و مرغ را به سس اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و از روی حرارت بردارید.
5
با پاشیدن پارمزان تازه رنده شده روی آن به صورت داغ سرو کنید.
مراحل تهیه سس
1
در یک قابلمه متوسط، خامه فرم گرفته، کره یا مارگارین، سیر فشرده و پنیر پارمزان رنده شده را با هم مخلوط کنید.
2
سس را روی حرارت متوسط رو به پایین بپزید تا یکدست شود.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پاستا آلفردو با مرغ
پاستا آلفردو
پاستا
مرغ