نان سیب زمینی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده6,031 کالری
12 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده6,031 کالری
12 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه نان سیب زمینی
نان سیب زمینی یکی از انواع نان های خانگی خوشمزه و خاص است که می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید. این نان خوشمزه طعمی متفاوت دارد و می توانید از آن در کنار انواع غذاهای نونی استفاده کنید . در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این نان خوشمزه را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای نان سیب زمینی
6 قاشق سوپ خوری
2 عدد
400 گرم
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی نان سیب زمینی
1
در یک کاسه ، پوره سیب زمینی، تخم مرغ زده شده و کره نرم شده را مخلوط کنید.
2
شکر، نمک، مخمر و آب را با هم مخلوط کنید سپس به پوره سیب زمینی اضافه کنید
3
هر بار 1 فنجان آرد را الک کرده و اضافه کنید تا خمیر به راحتی با دست ورز داده شود.
4
خمیر را روی سطح آردپاشی شده برگردانید و ورز دهید تا صاف و کشدار شود. (ورز دادن به رشد گلوتن و ایجاد رشته های بلند کمک می کند که محصول نهایی را انعطاف پذیرتر می کند.)
5
یک کاسه را با روغن زیتون چرب کنید. خمیر را در ظرف برگردانید تا همه طرف آن کمی روغن بخورد. روی کاسه را بپوشانید و بگذارید خمیر 1 تا 2 ساعت ور بیاید تا حجم آن دو برابر شود. (قرار دادن آن در گرم ترین قسمت آشپزخانه به پف شدن آن کمک می کند.)
6
خمیر را به خوبی ورز دهید
7
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و 2 نان درست کنید.
8
هر نان را روی یک قالب نان چرب شده قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و برای بار دوم به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود استراحت دهید
9
در دمای 190 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید.
10
نان ها را از تابه ها خارج کنید و بگذارید روی توری خنک شوند. از آن به عنوان یک ساندویچ یا به عنوان یک وعده غذایی لذت ببرید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
نان سیب زمینی
نان
سیب زمینی