صفحه اصلی دستور غذا نان سیب زمینی

نان سیب زمینی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

6,031 کالری
12 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

6,031 کالری
12 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه نان سیب زمینی

نان سیب زمینی یکی از انواع نان های خانگی خوشمزه و خاص است که می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید. این نان خوشمزه طعمی متفاوت دارد و می توانید از آن در کنار انواع غذاهای نونی استفاده کنید . در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این نان خوشمزه را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای نان سیب زمینی

6 قاشق سوپ خوری
400 گرم
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی نان سیب زمینی

1
در یک کاسه ، پوره سیب زمینی، تخم مرغ زده شده و کره نرم شده را مخلوط کنید.
2
شکر، نمک، مخمر و آب را با هم مخلوط کنید سپس به پوره سیب زمینی اضافه کنید
3
هر بار 1 فنجان آرد را الک کرده و اضافه کنید تا خمیر به راحتی با دست ورز داده شود.
4
خمیر را روی سطح آردپاشی شده برگردانید و ورز دهید تا صاف و کشدار شود. (ورز دادن به رشد گلوتن و ایجاد رشته های بلند کمک می کند که محصول نهایی را انعطاف پذیرتر می کند.)
5
یک کاسه را با روغن زیتون چرب کنید. خمیر را در ظرف برگردانید تا همه طرف آن کمی روغن بخورد. روی کاسه را بپوشانید و بگذارید خمیر 1 تا 2 ساعت ور بیاید تا حجم آن دو برابر شود. (قرار دادن آن در گرم ترین قسمت آشپزخانه به پف شدن آن کمک می کند.)
6
خمیر را به خوبی ورز دهید
7
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و 2 نان درست کنید.
8
هر نان را روی یک قالب نان چرب شده قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و برای بار دوم به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود استراحت دهید
9
در دمای 190 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید.
10
نان ها را از تابه ها خارج کنید و بگذارید روی توری خنک شوند. از آن به عنوان یک ساندویچ یا به عنوان یک وعده غذایی لذت ببرید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
نان سیب زمینی نان سیب زمینی