بادام پلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,725 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,725 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

نحوه پخت بادام پلو

بادام پلو در ترکیه بسیار پر طرفدار است اصولا برنج از غذا های محبوب ما است که درکنار هر غذا استفاده می شود.چون پلوی ساده تکراری می شود می خواهیم پلوی متفاوتی درست کنیم یکی از این پلوهای خوشمزه بادام پلو است

مواد مورد نیاز برای بادام پلو

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 قاشق سوپ خوری
1 جام (معمولی)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی بادام پلو

1
ابتدا برنج را در آب ولرم و نمک به مدت نیم ساعت خیس می کنیم سپس برنج را در آب جوشیده ریخته 15 الی 20 دقیقه بجوشانید
2
سپس روغن و بادام های پوست گرفته را در قابلمه بریزید و به مدت 3 تا 4 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.(می توانید بادام ها را با آب جوش بخیسانید تا راحت تر پوستش جدا شود)
3
برنج را آبکش کرده و به بادام تفت داده شده اضافه کنید
4
مویز را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید سپس کره را اضافه کنید.
5
بعد از آب شدن کره، فلفل سیاه، فلفل دلمه ای و نمک را اضافه کنید.
6
و در آخر آب داغ را اضافه کنید
7
حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید
8
بعد از اینکه برنج کاملا آبش را گرفت، اجاق گاز را خاموش کنید.
9
در قابلمه را با دستمال بپوشانید و اجازه دهید برنج دم بکشد.

توضیحات

بادام در آشپزی ترکیه جایگاه خاصی دارد .بادام سرشار از امگا3 است و دوست قلب و رگ های شماست .فشار خون را تنطیم کرده و قند خون را متعادل میکند برای استخوان خوبست و همچنین کلسترول بد را کاهش می دهد ،سردرد را درمان می کند خستگی و بی خوابی را نیز از بین میبرد

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
برنج بادام بادام پلو پلو