صفحه اصلی دستور غذا نان ایتالیایی

نان ایتالیایی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,644 کالری
8 تعداد نفرات
240 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,644 کالری
8 تعداد نفرات
240 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای نان ایتالیایی

600 گرم
400 گرم
1 قاشق چای خوری
10 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی نان ایتالیایی

1
مخمر، آب و آرد را به طور همزمان در یک کاسه مخلوط کنید،
2
با فیلم استرچ بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید.
3
نمک و روغن زیتون را اضافه کنید و ورز دهید تا یکدست شود
4
خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و 3 تا 4 دقیقه ورز دهید و در صورت لزوم آرد اضافه کنید.
5
خمیر را دوباره داخل کاسه بریزید و روی آن را با کیسه کشی بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
6
درب آن را باز کرده و بدون اینکه از ظرف خارج کنید، 10 تا 15 بار تا کنید و آن را از پایین بردارید و روی آن قرار دهید.
7
همین کار را دو بار دیگر به فاصله یک ساعت انجام دهید و دوباره روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید و 12 ساعت استراحت دهید.
8
آن را از یخچال خارج کرده و دوباره ورز دهید و روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید.
9
دوباره ورز دهید و به 10 قسمت تقسیم کنید یکی از قطعات را بردارید و با دست به شکل مستطیل در بیاورید.
10
لبه های کوتاه را تا کنید و به هم وصل کنید
11
آن را وارونه کرده و لبه های کوتاه آن را به سمت پایین فشار دهید تا به شکل مستطیل در بیاید و روی پارچه آشپزخانه آرد پاشی شده قرار دهید.
12
بقیه قطعات را هم به همین ترتیب آماده کنید
13
روی آن را با یک پارچه نازک بپوشانید و بگذارید 2-3 ساعت بماند.
14
یک ظرف را با آب پر کنید، ظرف را زیر فر قرار دهید و فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
15
تکه های خمیر را روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ پخت قرار دهید
16
بپزید تا قهوه ای طلایی شود، از فر خارج کنید و بگذارید روی توری خنک شود.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
نان ایتالیایی نان