مرغ پرتقالی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,079 کالری
2 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,079 کالری
2 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه مرغ پرتقالی
مرغ پرتقالی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید با گوشت مرغ تهیه کنید. این غذای خوشمزه طعمی ترش یا ملس دارد و برای کسانی که عاشق غذاهای ترش مزه هستند یک گزینه مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ پرتقالی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای مرغ پرتقالی
1 عدد
1 عدد
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
3 قاشق سوپ خوری
4 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 نصف
مراحل آماده سازی مرغ پرتقالی
1
مرغ را مکعبی خرد کنید
2
تخم مرغ و نمک و فلفل را در ظرفی با همزن بزنید
3
مرغ خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. مکعب های مرغ را با نشاسته ذرت بپوشانید
4
مرغ ها را در روغن سرخ کنید، آن را در ظرف سرو قرار دهید و سس را روی آن بریزید.
5
با کنجد و جعفری خرد شده سرو کنید.
مراحل تهیه سس
1
برای سس، نشاسته را در قابلمه بریزید، آب را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.
2
آب پرتقال، سس سویا، سرکه، شکر، پوست پرتقال رنده شده و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
مرغ پرتقالی
مرغ
پرتقال