صفحه اصلی دستور غذا ماهی مرکب سرخ شده

ماهی مرکب سرخ شده

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,156 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,156 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه ماهی مرکب سرخ شده

ماهی مرکب طعمی مشابه میگو دارد و غنی از پروتئین و امگا ۳ است. در هر ۱۰۰ گرم گوشت ماهی مرکب، ۷۹ کالری، ۱۶.۲ گرم پروتئین، ۰.۸ گرم کربوهیدرات و ۰.۷ گرم چربی وجود دارد. همچنین، حاوی ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین ب6، ویتامین ب12، فولات، ریبوفلاوین، آهن، فسفر، سلنیوم، پتاسیم و سدیم است.

مواد مورد نیاز برای ماهی مرکب سرخ شده

1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 جام (معمولی)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی ماهی مرکب سرخ شده

1
ماهی مرکب را برش دهید و بشویید سپس آبکش کنید و در یک کاسه قرار دهید.
2
شکر را اضافه کنید و کاملا به خورد ماهی بدهید . روی آن آب گاز دار بریزید و مخلوط کنید
3
روی کاسه را با فیلم استرچ بپوشانید، آن را در یخچال بگذارید و بگذارید یک شب بماند.
4
روز بعد از صافی رد کرده و روی آنها نمک بپاشید و خوب مخلوط کنید
5
مقدار زیادی روغن را در تابه گرم کنید، ماهی مرکب ها را در آرد آغشته کرده و در روغن داغ قرار دهید و دو طرف آن را سرخ کنید.

توضیحات

ماهی مرکب، یک جانور جذاب و هیجان‌انگیز از خانواده هشت‌پایان است. دارای بدن کیسه‌ای شکل، پای‌های کوتاه و بلند، چشمان، دهان و دندان‌های غیرفکی است. در مواجهه با خطر، ماهی مرکب موادی مشابه مرکب مشکی را از بدن خارج کرده و پنهان می‌شود. در مناطق بوشهر و بندر عباس به نام‌های خساک، عنکاس، سرپاور یا نقلی شناخته می‌شود و در جنوب ایران، صید و فروش آن منبع درآمد بسیاری از خانواده‌ها است.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
ماهی مرکب ماهی