ماهی مرکب سرخ شده
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,156 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,156 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه ماهی مرکب سرخ شده
ماهی مرکب طعمی مشابه میگو دارد و غنی از پروتئین و امگا ۳ است. در هر ۱۰۰ گرم گوشت ماهی مرکب، ۷۹ کالری، ۱۶.۲ گرم پروتئین، ۰.۸ گرم کربوهیدرات و ۰.۷ گرم چربی وجود دارد. همچنین، حاوی ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین ب6، ویتامین ب12، فولات، ریبوفلاوین، آهن، فسفر، سلنیوم، پتاسیم و سدیم است.
مواد مورد نیاز برای ماهی مرکب سرخ شده
مراحل آماده سازی ماهی مرکب سرخ شده
توضیحات
ماهی مرکب، یک جانور جذاب و هیجانانگیز از خانواده هشتپایان است. دارای بدن کیسهای شکل، پایهای کوتاه و بلند، چشمان، دهان و دندانهای غیرفکی است. در مواجهه با خطر، ماهی مرکب موادی مشابه مرکب مشکی را از بدن خارج کرده و پنهان میشود. در مناطق بوشهر و بندر عباس به نامهای خساک، عنکاس، سرپاور یا نقلی شناخته میشود و در جنوب ایران، صید و فروش آن منبع درآمد بسیاری از خانوادهها است.