مرغ چرکز

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

6,999 کالری
5 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

6,999 کالری
5 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه مرغ چرکز

چرکز تاووک یا همان خوراک مرغ به روش چرکز یک غذای مشهور ترکیه است و این غذا متعلق به چرکزها از منطقه قفقاز است و عموما به شکل سرد و به عنوان پیش غذا سرو می شود. اگر مایل به یاد گرفتن طرز تهیه این غذای لذیذ هستید با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای مرغ چرکز

10 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق دسر (5 گرم)
4 برش (باریک)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 قاشق سوپ خوری
1 عدد(کوچک)
1 قاشق دسر (5 گرم)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی مرغ چرکز

1
آب، مرغ و نمک را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بجوشانید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته و نرم شود بجوشانید.
2
مرغ را بیرون بیاورید و آب آن را ذخیره کنید و بگذارید خنک شود. وقتی مرغ سرد شد آن را ریز خرد کنید.
3
نان را در شیر خیس کنید.
4
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید تا شفاف شود. گردو و فلفل قرمز را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. کنار بگذارید تا خنک شود.
5
نان خیس شده را بردارید و در ظرفی قرار دهید. مخلوط پیاز، گردو، نمک و فلفل را به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید. این کار را تا زمانی که نسبتاً صاف و یکدست باشد اما مقداری بافت باقی مانده است، انجام دهید. در یک کاسه بریزید.
6
مرغ رنده شده را به سس گردو اضافه کنید. اگر سس خیلی خشک است، چاشنی را تنظیم کنید. آن را در بشقاب سرو بچینید
7
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و فلفل قرمز را روی حرارت متوسط ​​به مدت 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید تا روغن قرمز تیره شود. روغن را روی مرغ بریزید و گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مرغ چرکز مرغ