مرغ چرکز
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,999 کالری
5 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,999 کالری
5 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه مرغ چرکز
چرکز تاووک یا همان خوراک مرغ به روش چرکز یک غذای مشهور ترکیه است و این غذا متعلق به چرکزها از منطقه قفقاز است و عموما به شکل سرد و به عنوان پیش غذا سرو می شود. اگر مایل به یاد گرفتن طرز تهیه این غذای لذیذ هستید با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای مرغ چرکز
1 عدد (متوسط)
10 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق دسر (5 گرم)
4 برش (باریک)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 قاشق سوپ خوری
1 عدد(کوچک)
400 گرم
1 قاشق دسر (5 گرم)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی مرغ چرکز
1
آب، مرغ و نمک را در یک قابلمه روی حرارت متوسط رو به بالا بجوشانید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته و نرم شود بجوشانید.
2
مرغ را بیرون بیاورید و آب آن را ذخیره کنید و بگذارید خنک شود. وقتی مرغ سرد شد آن را ریز خرد کنید.
3
نان را در شیر خیس کنید.
4
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید تا شفاف شود. گردو و فلفل قرمز را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. کنار بگذارید تا خنک شود.
5
نان خیس شده را بردارید و در ظرفی قرار دهید. مخلوط پیاز، گردو، نمک و فلفل را به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید. این کار را تا زمانی که نسبتاً صاف و یکدست باشد اما مقداری بافت باقی مانده است، انجام دهید. در یک کاسه بریزید.
6
مرغ رنده شده را به سس گردو اضافه کنید. اگر سس خیلی خشک است، چاشنی را تنظیم کنید. آن را در بشقاب سرو بچینید
7
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و فلفل قرمز را روی حرارت متوسط به مدت 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید تا روغن قرمز تیره شود. روغن را روی مرغ بریزید و گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
مرغ چرکز
مرغ