سوپ بیوه

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,368 کالری
5 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,368 کالری
5 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای سوپ بیوه

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 کاسه(متوسط)
10 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد(کوچکي)
4 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 عدد (متوسط)

مراحل آماده سازی سوپ بیوه

1
عدس ها را کاملا بشویید، در قابلمه ای بریزید و روی آن آب سرد بریزید. 20 دقیقه بجوشانید. آبکش کنید و کنار بگذارید.
2
روغن را در تابه داغ کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا شروع به تغییر رنگ کند.
3
آرد را اضافه کرده و کمی تفت دهید و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس آب داغ را کم کم اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. نمک و همچنین فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کنید.
4
عدس سبز پخته شده را اضافه کنید و به مدت 25 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.
5
در آخر رشته فرنگی خانگی، سیر له شده و آبلیمو را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید. گرم سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ بیوه سوپ