سوپ بیوه
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,368 کالری
5 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,368 کالری
5 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای سوپ بیوه
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
                
            1 کاسه(متوسط)
                
            10 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
                
            1 عدد(کوچکي)
                
            4 عدد (متوسط)
                
            1 قاشق سوپ خوری
                
            1 قاشق سوپ خوری
                
            1 قاشق سوپ خوری
                
            1 قاشق دسر (5 گرم)
                
            1 عدد (متوسط)
                
            مراحل آماده سازی سوپ بیوه
1
 عدس ها را کاملا بشویید، در قابلمه ای بریزید و روی آن آب سرد بریزید. 20 دقیقه بجوشانید. آبکش کنید و کنار بگذارید.
            2
 روغن را در تابه داغ کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا شروع به تغییر رنگ کند. 
            3
 آرد را اضافه کرده و کمی تفت دهید و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس آب داغ را کم کم اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. نمک و همچنین فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کنید.
            4
 عدس سبز پخته شده را اضافه کنید و به مدت 25 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.
            5
 در آخر رشته فرنگی خانگی، سیر له شده و آبلیمو را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید.  گرم سرو کنید.
            دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0   نظر ثبت شده)
                 
                          سوپ بیوه
                          سوپ