خوراک کرفس
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,232 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,232 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن
طرز تهیه خوراک کرفس
اهمیت خوردن غذای سالم بر کسی پوشیده نیست. در طب سنتی تاکید بر نحوه پخت غذاهای سالم بسیار زیاد است. خوراک کرفس از جمله غذاهای سالم است که فواید زیادی دارد. در ادامه با آموزش نحوه پخت این غذا با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای خوراک کرفس
2 کیلوگرم
3 عدد
300 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
10 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد (متوسط)
5 مکعب
1 قاشق دسر (5 گرم)
مراحل آماده سازی خوراک کرفس
1
ریشه کرفس را پوست بگیرید و خرد کنید. ( ریشه کرفس پوست کنده به سرعت تیره می شود سعی کنید در آخر خرد کنید)
2
روغن زیتون را به یک قابلمه اضافه کنید. پیازها را ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید و سپس هویج را اضافه کنید و با شکر و نمک مزه دار کنید.
3
روی حرارت متوسط، قابلمه را مرتب تکان دهید. هویج ها را بپزید تا طلایی شوند. سپس ریشه کرفس را اضافه کرده و 1 تا 2 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید.
4
آب گرم و آب لیمو را اضافه کنید. در آن را بگذازید و به جوش بیاورید و حرارت را کم کنید.
5
کرفس را حدود 40 تا 50 دقیقه تفت دهید و مرتباً چک کنید تا زمانی که کرفس بسیار نرم شود و مایع آن تقریبا تمام شود.( آب پخت را بیش از حد کم نکنید.)
6
حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا در قابلمه خنک شود و به دمای محیط برسد.
7
کرفس را در بشقاب سرو خود قرار دهید و روغن زیتون را روی کرفس بپاشید.
توضیحات
از خواص کرفس می توان به خاصیت ضد التهابی آن اشاره کرد. کرفس دارای ۲۵ ترکیب ضدالتهابی است که می تواند از بدن در برابر التهاب محافظت کند.یکی دیگر از خواص کرفس کمک به هضم غذا است. همانطور که می دانیم مواد مغذی آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی کرفس از دستگاه گوارش محافظت می کنند، و برای معده فواید خاصی دارند.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
خوراک کرفس
کرفس