سوپ تنوری عثمانی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,933 کالری
5 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,933 کالری
5 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای سوپ تنوری عثمانی
80 گرم
15 گرم
1 عدد(کوچکي)
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد
نصف (متوسط)
10 عدد
مراحل آماده سازی سوپ تنوری عثمانی
1
برنج را زیر آب سرد بشویید سپس در ظرفی بریزید و روی آن را با آب نمک داغ بپوشانید. صبر کنید تا خنک شود. مجدداً با آب سرد کاملاً بشویید.
2
کره را آب کرده و پیازها را تفت دهید تا شفاف شوند.
3
گوشت یا آب مرغ را به یک قابلمه بریزید، به جوش بیاورید و با نمک مزه دار کنید.
4
برنج، پیاز و نخود را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. در حالی که برنج در حال پختن است، مواد را آماده کنید.
5
۱ عدد تخم مرغ و آب لیمو را در یک کاسه هم بزنید. 1 دقیقه خوب هم بزنید تا بافت یکدست شود.
6
نصف لیوان مایع داغ از سوپ را به مخلوط تخم مرغ/لیمو اضافه کنید. این روند را 3-4 بار تکرار کنید.
7
قبل از افزودن مواد به سوپ، مطمئن شوید که سوپ در حال جوشیدن است.
8
در حین هم زدن، تخم مرغ/لیمو را اضافه کنید و فقط 1 دقیقه بجوشانید.
9
چاشنی را بررسی کنید. در کاسه ها تقسیم کنید و با جعفری ریز خرد شده تزئین کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سوپ تنوری عثمانی
سوپ