باس دریایی کبابی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,053 کالری
1 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,053 کالری
1 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه باس دریایی کبابی
بسیاری از متخصصان تغذیه بر مصرف غذای دریایی و به ویژه ماهی دستکم یک بار در طول هفته تاکید اکید دارند و معتقد هستند که این گوشت سفید مملو از چربی های مفید و دیگر خواص لازم برای بدن انسان است.یکی از انواع این گونه ها ماهی باس دریایی میباشد. این غذا خوشمزه و بسیار مقوی است.شما میتوانید برای نهار یا شام آن را سرو کنید. در ادامه با ماهمراه باشید تا طرز تهیه این غذای دریایی خوشمزه را به شما آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای باس دریایی کبابی
900 گرم
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
3 قاشق سوپ خوری
3 عدد (متوسط)
5 شاخه
1 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری
نوک چاقو
مراحل آماده سازی باس دریایی کبابی
1
گریل را با حرارت زیاد از قبل گرم کنید.
2
پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
3
ماهی را در ادویه جات بغلتانید تا مزه دار شود . در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط، کره را با سیر و جعفری تفت دهید.
4
وقتی کره آب شد آن را از روی اجاق بردارید و کنار بگذارید.
5
شبکه گریل را با کمی روغن چرب کنید سپس ماهی را به مدت 7 دقیقه کباب کنید، سپس آن را بچرخانید و روی آن کره بمالید.
6
7 دقیقه یا تا زمانی که با چنگال به راحتی در ماهی فرو رودبه پختن ادامه دهید.
7
و در آخر با روغن زیتون سرو کنید .
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
باس دریایی کبابی
ماهی خاردار