مرغ عسلی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,211 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,211 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه مرغ عسلی

مرغ عسلی در ترکیب با سیب زمینی سوخاری و کلم بروکلی طعم بی نظیری دارد. دستور پخت این غذا بسیار آسان است و پخت آن حدود 1 ساعت طول می کشد. در صورت تمایل می توانید جای مرغ را با ماهی عوض کنید. کیفیت مواد اولیه همیشه بر روی طعم غذا تاثیر می گذارد و مهم است که شما تا جایی که می توانید از مواد ارگانیک و سالم استفاده کنید.

مواد مورد نیاز برای مرغ عسلی

3 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
نوک چاقو

مراحل آماده سازی مرغ عسلی

1
فر را با دمای 200 درجه گرم کنید.
2
عسل، شکر قهوه ای، سرکه و سس سویا را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد. بعد از اینکه به جوش آمد آن را از روی اجاق بردارید و کنار بگذارید.
3
آرد، نمک، آویشن، پاپریکا و فلفل را در یک کیسه مخلوط کنید. تکه های مرغ را اضافه کنید و تکان دهید.
4
روغن و کره ذوب شده را روی سینی فر بریزید. مرغ را روی سینی فر قرار دهید و با انبر آن را بچرخانید تا با مخلوط کره و روغن آغشته شود.سپس 20 دقیقه بپزید.
5
مخلوط عسل را روی مرغ بریزید و به مدت 20 تا 30 دقیقه به پخت ادامه دهید.
6
این سینه مرغ خوشمزه را با پلو داغ یا سیب زمینی سوخاری یا پخته ،برای یک وعده غذایی فوق العاده سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مرغ عسلی مرغ