دسر هلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,177 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
8 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,177 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
8 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دسر هلو

دسر هلو یکی از دسرهای تابستانی بسیار خوشمزه و خوش عطره که میتونه گزینه مناسبی برای مهمانی های دوستانه باشه. در ادامه روش تهیه این دسر خوشمزه را آموزش خواهیم داد.

مواد مورد نیاز برای دسر هلو

5 عدد
5 قاشق چای خوری
5 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشف غذاخوری

مراحل آماده سازی دسر هلو

1
هلوها را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا کنید. هلوها را به آرامی روغن بمالید، دقت کنید که کناره های بریده شده را به خوبی بپوشانید.
2
هلوهای روغنی شده را روی گریل متوسط حدود ​​4 دقیقه قرار دهید.
3
هلوها را در صورت لزوم برگردانید،حدود ​​4 دقیقه تا زمانی که گریل شود بپزید. بعد، نیمه های هلو را برگردانید و دارچین و شکر بپاشید.
4
هلوهای کبابی را گرم یا در دمای اتاق سرو کنید. در صورت تمایل با یک قاشق خامه تازه سرو کنید.

توضیحات

هلو سرشار از فیبر غذایی است که هم فیبر محلول و هم فیبر نامحلول را شامل می‌شود. فیبر محلول به تثبیت سطح قند و کلسترول خون کمک می‌کند، در حالی که فیبر نامحلول در هضم سالم و جلوگیری از یبوست نقش دارد. هلو ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیار زیادی دارد و به‌عنوان مثال منبع خوبی از ویتامین ی، ویتامین آ، ویتامین کا، مس، منگنز و آهن است که از بدن در برابر بیماری‌های مختلف محافظت می‌کند.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دسر هلو هلو