برنج پخته در فر
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده954 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده954 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه برنج پخته در فر
اگر همیشه روی اجاق جا کم میآورید و وقت کمی برای آشپزی دارید، میتوانید یک شعله را با پختن برنج در فر خالی کنید. برنجی که در فر پخته شده، در طعم و شیوه پخت فرقی با برنجهایی که تا دیروز درست میکردید نخواهد داشت. میتوانید برای برنج قهوهای و سفید هم از این تکنیک استفاده کنید. برنجی که در فر پخته شده یکدست است و مثل برنجی که روی اجاق پخته شده است نمی سوزد و به قابلمه نمی چسبد. تنها نکتهای که باید مراقبش باشید این است که قابلمه شما هیچ تکه پلاستیکی و قابل ذوب شدن نداشته باشد.
مواد مورد نیاز برای برنج پخته در فر
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
نوک چاقو
نوک چاقو
مراحل آماده سازی برنج پخته در فر
1
فر خود را از قبل با دمای 190 درجه گرم کنید. روغن را در یک قابلمه یا ماهیتابه نسوز روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
2
برنج را اضافه کنید، و حدود ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بگذارید تا برنج کمی دم بکشد. آب مرغ داغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید، بگذارید بجوشد، سپس در فر قرار دهید.
3
برنج را حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید .
4
سرو کنید و لذت ببرید
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
برنج
پلو