صفحه اصلی دستور غذا برنج پخته در فر

برنج پخته در فر

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

954 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

954 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه برنج پخته در فر

اگر همیشه روی اجاق جا کم می‌آورید و وقت کمی برای آشپزی دارید، می‌توانید یک شعله را با پختن برنج در فر خالی کنید. برنجی که در فر پخته شده، در طعم و شیوه پخت فرقی با برنج‌هایی که تا دیروز درست می‌کردید نخواهد داشت. می‌توانید برای برنج قهوه‌ای و سفید هم از این تکنیک استفاده کنید. برنجی که در فر پخته شده یکدست است و مثل برنجی که روی اجاق پخته شده است نمی سوزد و به قابلمه نمی چسبد. تنها نکته‌ای که باید مراقبش باشید این است که قابلمه شما هیچ تکه پلاستیکی و قابل ذوب شدن نداشته باشد.

مواد مورد نیاز برای برنج پخته در فر

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
نوک چاقو

مراحل آماده سازی برنج پخته در فر

1
فر خود را از قبل با دمای 190 درجه گرم کنید. روغن را در یک قابلمه یا ماهیتابه نسوز روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
2
برنج را اضافه کنید، و حدود ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بگذارید تا برنج کمی دم بکشد. آب مرغ داغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید، بگذارید بجوشد، سپس در فر قرار دهید.
3
برنج را حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید .
4
سرو کنید و لذت ببرید

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
برنج پلو