صفحه اصلی دستور غذا سالمون فلفلی با سس لیمو

سالمون فلفلی با سس لیمو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,104 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,104 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سالمون فلفلی با سس لیمو

ماهی سالمون جز اون دسته از ماهی های محبوب به حساب میاد چون هم روش طبخ خیلی آسونی داره و از طرفی لذیذ هم هست و زیاد بوی زهم نمیده. در این مطلب میخوام طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با سس لیمو رو بهتون یاد بدم که با یه سس لیمویی خوش طعم مزه دار میشه و در نهایت با این دستور یه ماهی سالمون سرخ شده نرم و لطیف خواهید داشت

مواد مورد نیاز برای سالمون فلفلی با سس لیمو

4 عدد (متوسط)
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی سالمون فلفلی با سس لیمو

1
فر را با دمای 120 درجه گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
2
لیموها را پوست بگیرید و پوست آن را روی سینی پخش کنید. لیموها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر خشک کنید.مراقب باشید تا هنگام خشک شدن نسوزد.
3
پوست لیمو را روی توری سیمی کاملا خنک کنید.
4
در یک کاسه کوچک درب دار، پوست لیموی خشک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، نمک درشت، پودر سیر و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. تا زمان استفاده در ظرف دربسته نگهداری شود.
5
اکنون فر را با دمای 190 درجه گرم کنید. سینی را با کاغذ روغنی یا فویل نچسب بپوشانید. فیله ماهی را روی سینی فر قرار دهید و روغن زیتون بپاشید.
6
2 قاشق چای خوری چاشنی فلفل لیموی آماده را بپاشید یا سطح ماهی سالمون را در صورت نیاز بپوشانید. باقیمانده چاشنی فلفل لیموی خانگی را برای استفاده بعدی در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.
7
برش های لیموی تازه و شاخه های آویشن را روی ماهی قرار دهید. به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. چنگال باید به راحتی در ماهی فرو رود
8
بلافاصله با سبزیجات تازه و فلفل سیاه سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سالمون ماهی فلفل لیمو