بره تنوری
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,202 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
180 دقیقه برای پختن
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,202 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
180 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بره تنوری
کباب بره یکی از لذیذترین و مجلسی ترین کباب های ایرانی است که به خاطر طعم فوق العاده خوبش طرفداران بسیاری دارد. این کباب به دلیل استفاده از گوشت بره بسیار لذیذ است و از گران قیمت ترین کباب های ایرانی محسوب می شود.در ادامه با آموزش بره تنوری خوشمزه با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای بره تنوری
3 کیلوگرم
                
            5 قاشق سوپ خوری
                
            2 قاشق غذاخوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            4 برگ
                
            3 برگ
                
             یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
                
            مراحل آماده سازی بره تنوری
1
 ران بره را به 3 قسمت تقسیم کنید.
            2
 فر خود را از قبل با دمای 150 درجه گرم کنید. گوشت بره را در سینی فر قرار دهید. روغن زیتون، آب لیمو و ادویه ها را در یک کاسه مخلوط کنید. مخلوط را روی گوشت بره بریزید.
            3
 سپس مخلوط را روی تمام گوشت بره بمالید و چند دقیقه روی گوشت ماساژ دهید. برگ خلیج و شاخه های رزماری را اضافه کنید. سینی را در فر قرار دهید.
            4
 بره را به آرامی در این دمای پایین حدود 1 ساعت و نیم بپزید. متوجه خواهید شد که گوشت چربی و آب خود را آزاد می کند و در حین پخت دوباره آنها را جذب می کند.
            5
 بعد از 30 دقیقه اول تکه های بره را برگردانید. این کار را دو بار دیگر در طول فرآیند پخت تکرار کنید.
            6
 بعد از 1.5 ساعت و سه بار چرخاندن گوشت، 1 لیوان آب داغ روی گوشت بریزید و ماهیتابه را کاملا با فویل آلومینیومی بپوشانید.
            7
 دمای فر را به ۱۸۰ درجه برسانید و اجازه دهید گوشت حداقل ۱ ساعت دیگر برشته شود.
            8
 بعد از حدود 1 ساعت ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بماند. فویل را بردارید.
            9
 گوشت باید خیلی نرم باشد و خیلی راحت از استخوان جدا شود. با استفاده از دو چنگال، تمام گوشت را از استخوان جدا کرده و همچنین برگ بو و رزماری را حذف کنید.
            10
 بره تنوری شما آماده سرو است.
            دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0   نظر ثبت شده)
                 
                          بره تنوری
                          گوشت بره