بره تنوری

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

6,202 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
180 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

6,202 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
180 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بره تنوری

کباب بره یکی از لذیذترین و مجلسی ترین کباب های ایرانی است که به خاطر طعم فوق العاده خوبش طرفداران بسیاری دارد. این کباب به دلیل استفاده از گوشت بره بسیار لذیذ است و از گران قیمت ترین کباب های ایرانی محسوب می شود.در ادامه با آموزش بره تنوری خوشمزه با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای بره تنوری

3 کیلوگرم
5 قاشق سوپ خوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی بره تنوری

1
ران بره را به 3 قسمت تقسیم کنید.
2
فر خود را از قبل با دمای 150 درجه گرم کنید. گوشت بره را در سینی فر قرار دهید. روغن زیتون، آب لیمو و ادویه ها را در یک کاسه مخلوط کنید. مخلوط را روی گوشت بره بریزید.
3
سپس مخلوط را روی تمام گوشت بره بمالید و چند دقیقه روی گوشت ماساژ دهید. برگ خلیج و شاخه های رزماری را اضافه کنید. سینی را در فر قرار دهید.
4
بره را به آرامی در این دمای پایین حدود 1 ساعت و نیم بپزید. متوجه خواهید شد که گوشت چربی و آب خود را آزاد می کند و در حین پخت دوباره آنها را جذب می کند.
5
بعد از 30 دقیقه اول تکه های بره را برگردانید. این کار را دو بار دیگر در طول فرآیند پخت تکرار کنید.
6
بعد از 1.5 ساعت و سه بار چرخاندن گوشت، 1 لیوان آب داغ روی گوشت بریزید و ماهیتابه را کاملا با فویل آلومینیومی بپوشانید.
7
دمای فر را به ۱۸۰ درجه برسانید و اجازه دهید گوشت حداقل ۱ ساعت دیگر برشته شود.
8
بعد از حدود 1 ساعت ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بماند. فویل را بردارید.
9
گوشت باید خیلی نرم باشد و خیلی راحت از استخوان جدا شود. با استفاده از دو چنگال، تمام گوشت را از استخوان جدا کرده و همچنین برگ بو و رزماری را حذف کنید.
10
بره تنوری شما آماده سرو است.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بره تنوری گوشت بره