بامیه با روغن زیتون
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده627 کالری
8 تعداد نفرات
75 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده627 کالری
8 تعداد نفرات
75 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای بامیه با روغن زیتون
1000 گرم
3 قاشف غذاخوری
1 عدد(کوچک)
1 عدد
3 قاشق چای خوری
3 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی بامیه با روغن زیتون
1
اگر از بامیه تازه استفاده می کنید، ساقه های درشت را از انتهای آن جدا کنید و غشای نازکی که انتهای ساقه را پوشانده است بردارید. به آرامی با آنها برخورد کنید تا آسیبی به آنها نرسد. چندین بار در یک صافی مشبک زیر آب سرد یخ بشویید و با دستان خود بچرخانید.
2
بامیه ها را آبکش کرده و حدود 30 دقیقه در یک لیوان سرکه خیس کنید. دوباره بشویید تا سرکه تمام شود. این روند را یک بار دیگر تکرار کنید.
3
بعد از اینکه بامیه شما در سرکه خیس شد و برای بار دوم آبکشی شد، آماده استفاده است. اگر از بامیه منجمد استفاده می کنید به محض بیرون آمدن آماده مصرف است.
4
پیاز را پوست گرفته و درشت خرد کنید. سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط گرم کنید و پیازها را تفت دهید تا نرم شوند. بامیه تازه یا یخ زده را اضافه کنید.
5
گوجه فرنگی های خود را بشویید و پوست بگیرید. آن را به مکعب های کوچک خرد کنید و به تابه اضافه کنید. آب لیمو، نمک، فلفل و شکر را اضافه کنید و به آرامی مخلوط را با یک قاشق چوبی بزرگ بچرخانید
6
آب را اضافه کنید، بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید و درب ببندید. اجازه دهید بامیه به آرامی بجوشد. همانطور که سبزیجات آب خود را آزاد می کنند، مقدار مایع در تابه افزایش می یابد. باید بجوشانید تا بامیه ها نرم شوند و مایع آن تقریبا تمام شود.
7
بامیه خود را در حین پخت چندین بار تست کنید. اگر هنوز مایع زیادی وجود دارد، حتی اگر نرم هستند، درب آن را بردارید تا مایع سریعتر تبخیر شود.
8
وقتی بامیه نرم شد و مایع آن تقریبا تمام شد، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تابه تا دمای اتاق خنک شود. بامیه ها را به بشقاب سرو خود منتقل کنید.
9
1/3 فنجان روغن زیتون را روی بشقاب بپاشید تا مزه دار شود. می توانید بامیه را در دمای محیط سرو کنید یا قبل از سرو درب آن را سرد کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بامیه با روغن زیتون
بامیه