سیمیت خانگی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,571 کالری
12 تعداد نفرات
100 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده6,571 کالری
12 تعداد نفرات
100 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سیمیت خانگی
نان سیمیت یکی از نانهای خوشمزه و اصیل ترکی محسوب میشود که در نوع خود بینظیر است و در ترکیه قدمتی طولانی دارد. اگر به استانبول سفر کرده باشید احتمالا در آنجا نانی گرد و پیچپیچی که در کنجد فراوان غلت خورده است را در میان دستفروشهای این شهر دیده باشید، این همان نان سیمیت معروف ترکی است.در ادامه با آموزش طرز تهیه سیمیت با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای سیمیت خانگی
500 گرم
10 گرم
20 گرم
1 کیلوگرم
6 گرم
125 گرم
200 گرم
400 گرم
مراحل آماده سازی سیمیت خانگی
1
در یک کاسه ، آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
2
مخمر را در آب حل کرده و را به آرد اضافه کنید.
3
پس از ورز دادن خمیر، بگذارید حدود 40 دقیقه در ظرف دربسته بماند.
4
پس از تخمیر خمیر، خمیر را به قطعات 90 گرمی برش دهید.
5
این قطعات 90 گرمی را از وسط نصف کرده و به صورت نوارهای بلند در آورید.
6
بعد از اینکه هر دو خمیر به یک اندازه پهن شدند، به هم چسبانده و در هم بپیچانید(مانند بافت)
7
شیرینی ها را حدود 10 دقیقه در دمای اتاق 24 درجه بگذارید
8
شیرینی ها را در مخلوط ملاس و آب خیس کنید و روی آنها را با کنجد برشته شده بپوشانید.
9
شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سیمیت خانگی
سیمیت
نان