صفحه اصلی دستور غذا بورک پنیری

بورک پنیری

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,523 کالری
12 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,523 کالری
12 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بورک پنیری

بورک پنیری یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که با مواد متنوعی درست می شودو شما می توانید مطابق ذائقه خود مواد را تغییر دهید.در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه بورک پنیری را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای بورک پنیری

9 قاشق سوپ خوری
4 لیوان
1 قاشق چای خوری
1 دسته (نصف)
2 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی بورک پنیری

1
کره را در مایکروفر ذوب کنید. سپس شیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط کنید و دوباره حدود 30 ثانیه در مایکروفر بگذارید تا شیر گرم شود. فر را با دمای 185 درجه گرم کنید و سینی فر را چرب کنید.
2
در یک کاسه جداگانه، پنیر خرد شده، تخم مرغ و جعفری خرد شده را مخلوط کنید.
3
یک یا دو قاشق از مخلوط شیر را کف سینی فر آماده شده بریزید.
4
سپس اولین ورق خمیر را بردارید و آن را به صورت ناهموار و چروکیده قرار دهید تا کف سینی را بپوشاند. حدود 1/6 از مخلوط شیر را روی خمیر بریزید. بگذارید داخل شکاف ها و اطراف لبه ها برود.
5
مخلوط پنیر را تقریباً به 5 قسمت تقسیم کنید. 1/5 از مخلوط پنیر را روی خمیر بپاشید.
6
حالا همین کار را با لایه بعدی انجام دهید. تکرار کنید تا 5 لایه کامل شود. خمیر خود را با آخرین تکه فیلو کاملاً بپوشانید. قسمت آخر مخلوط شیر را روی آن بریزید و همه آن را خیس کنید.
7
روی خمیر خود را کنجد یا زیره سیاه بپاشید و حدود 35 تا 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید
8
بعد از اینکه بورک تان پخت، قالب خود را از فر خارج کنید، 1 یا 2 قاشق غذاخوری آب سرد روی آن بپاشید و کل آن را در کاغذ تمیز یا یک حوله تمیز بپیچید. این به نرم شدن لایه بالایی کمک می کند. اجازه دهید حدود 20 دقیقه استراحت کند سپس خمیر را به صورت مربع برش دهید

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بورک پنیری بورک