شکرپاره
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده5,529 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده5,529 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه شکرپاره
شیرینی شکر پاره یکی از انواع شیرینی ترکیه ای و بسیار خوشمزه هست. این شیرینی را با روشهای مختلفی میشه تهیه کرد. در ادامه یکی از روش های تهیه این شیرینی خوش طعم را خواهید دید.
مواد مورد نیاز برای شکرپاره
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
3 قاشف غذاخوری
3 قاشف غذاخوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
2 عدد
25 عدد
مواد لازم برای تهیه شربت
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
نصف (متوسط)
مراحل آماده سازی شکرپاره
1
ابتدا کره یا مارگارین نرم شده را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی با کمترین درجه هم بزنید تا به غلظت خامه برسد.
2
آرد را اضافه و مخلوط کنید. پودر قند، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و با انگشتان دست به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر به غلظت یکدستی برسد. گرمای دستان شما به ذوب شدن کره و نرم شدن مخلوط در حین کار کمک می کند.
3
سپس تخم مرغ ها را به مخلوط خمیر اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.
4
یک تکه از خمیر را با دست جدا کرده و به شکل توپی به اندازه زردآلو در آورید. روی سینی فر فلزی چرب نشده قرار دهید. به ساختن توپهایی با اندازه مساوی ادامه دهید و آنها را کنار هم قرار دهید و مقداری فاصله بین آنها بگذارید.
5
به آرامی بالای هر توپ را فشار دهید تا کمی صاف شود. یک بادام یا فندق را در مرکز هر کدام قرار دهید.
6
شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 160 درجه بپزید تا رویه ها قهوه ای طلایی شوند.
7
سینی خود را از فر خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است شربت گرم را به طور یکنواخت روی آن بریزید.
8
اجازه دهید سینی در دمای اتاق خنک شود. با سرد شدن کوکی ها شربت را جذب کرده و نرم می شوند.
9
شکرپاره ها وقتی خنک شدند آماده سرو هستند. شکر پاره ها را در بشقاب تزئینی سرو کنید و در صورت تمایل با یک قاشق خامه زده شده تزئین کنید.
مراحل تهیه شربت
1
4 فنجان آب جوش را به یک قابلمه اضافه کنید. شکر گرانول و نصف لیمو را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید و به آرامی حدود 10 دقیقه بپزید، گاهی اوقات هم بزنید. از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
شکرپاره