صفحه اصلی دستور غذا سس آرابیاتا

سس آرابیاتا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

550 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
36 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

550 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
36 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سس آرابیاتا

آرابیاتا، در زبان ایتالیایی به معنی عصبانی هست و در آشپزی به معنی سس تند هست! سس تند آرابیاتا، یک سس تند رومی محسوب می‌شود و مواد تشکیل‌دهنده اصلی آن، سیر، گوجه و فلفل قرمز هست.

مواد مورد نیاز برای سس آرابیاتا

4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
2 عدد (متوسط)
8 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
2 عدد (متوسط)
1 نوک چاقو

مراحل آماده سازی سس آرابیاتا

1
کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​آب کنید. فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود.
2
موسیر را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید تا شفاف شود.
3
سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، مدام هم بزنید تا معطر و خوب ترکیب شوند، حدود 1 دقیقه.
4
گوجه فرنگی را اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کرده و گوجه ها را با پشت قاشق چوبی تفت دهید و گاهی هم بزنید. به جوشیدن ادامه دهید، گاهی اوقات هم بزنید تا سس غلیظ شود، حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که قوام دلخواه به دست آید.
5
ریحان تازه را اضافه کنید و در صورت تمایل ادویه را با نمک و فلفل های فلفل بیشتری تنظیم کنید. روی پاستا یا همانطور که در بالا پیشنهاد شد سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سس آرابیاتا