سس آرابیاتا
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,931 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
36 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,931 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
36 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سس آرابیاتا
آرابیاتا، در زبان ایتالیایی به معنی عصبانی هست و در آشپزی به معنی سس تند هست. سس تند آرابیاتا، یک سس تند رومی محسوب میشود و مواد تشکیلدهنده اصلی آن، سیر، گوجه و فلفل قرمز هست. در ادامه با آموزش طرز تهیه این سس فوق العاده با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای سس آرابیاتا
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
2 عدد
1 قاشق چای خوری
2 عدد (متوسط)
8 عدد (متوسط)
یک زره
نوک چاقو
مراحل آماده سازی سس آرابیاتا
1
کره را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط آب کنید. فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود.
2
موسیر را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید.
3
سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، حدود 1 دقیقه هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
4
گوجه فرنگی را اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کرده و گوجه ها را با پشت قاشق چوبی له کنید و گاهی هم بزنید تا سس غلیظ شود، حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که قوام دلخواه به دست آید.
5
ریحان تازه را اضافه کنید و در صورت تمایل نمک و فلفل بیشتری بریزید و روی پاستا سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سس آرابیاتا
سس
پاستا