بروسکتا
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,369 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,369 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بروسکتا
بروسکتای سبزیجات یک پیش غذای ایتالیایی است. آشپزی ایتالیایی اعم از پیش غذای ایتالیایی، سالادها و وعده غذای اصلی ایتالیایی در سراسر جهان از محبوبیت فراوانی برخوردار است. سادگی طبخ و ترکیباتی که در کنار هم مزه فوقالعادهای به غذا میدهند از مهمترین عواملی هستند که باعث محبوبیت غذاهای ایتالیایی در جهان؛ از جمله ایران، شده است.
یکی از معروفترین پیش غذاهای ایتالیایی، بروشتا یا همان بروسکتا نام دارد. بروسکتا را میتوان نوعی نان تست ایتالیایی نامید که عطر سیر و روغن زیتون در آن به وفور حس میشود.در ادامه با آموزش طرز تهیه بروسکتا با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای بروسکتا
مراحل آماده سازی بروسکتا
توضیحات
بروشتا اولین بار در قرن پانزدهم میلادی در نواحی مرکزی ایتالیای کنونی ابداع شد. از آن زمان تا کنون این غذا به پایه ثابت منوی اکثر رستورانهای این کشور تبدیل شده است. بروسکتا را میتوانید هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان فینگر فود سرو کنید. بروسکتا را میتوان به روشهای مختلفی تهیه کرد