بروسکتا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,369 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,369 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بروسکتا

بروسکتای سبزیجات یک پیش غذای ایتالیایی است. آشپزی ایتالیایی اعم از پیش غذای ایتالیایی، سالادها و وعده غذای اصلی ایتالیایی در سراسر جهان از محبوبیت فراوانی برخوردار است. سادگی طبخ و ترکیباتی که در کنار هم مزه فوق‌العاده‌ای به غذا می‌دهند از مهم‌ترین عواملی هستند که باعث محبوبیت غذاهای ایتالیایی در جهان؛ از جمله ایران، شده است.

یکی از معروف‌ترین پیش‌ غذاهای ایتالیایی، بروشتا یا همان بروسکتا نام دارد. بروسکتا را می‌توان نوعی نان تست ایتالیایی نامید که عطر سیر و روغن زیتون در آن به وفور حس می‌شود.در ادامه با آموزش طرز تهیه بروسکتا با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای بروسکتا

5 عدد (متوسط)
1 قاشق چای خوری
5 قاشق سوپ خوری
5 عدد

مراحل آماده سازی بروسکتا

1
گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن‌ها را در آبکش بریزید.
2
نمک را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. اجازه دهید تا 2 ساعت آبکش شود.
3
در همین حال، روغن سیر را درست کنید: در یک قابلمه کوچک، روغن زیتون و سیر را حدود 5 دقیقه بپزید تا سیر نرم و معطر شود، دقت کنید سیر تیره نشود. کنار بگذارید تا خنک شود.
4
برگ های ریحان را لول کنید و به صورت مورب نازک برش دهید.
5
وقتی روغن خنک شد و گوجه فرنگی ها خوب آبکش شدند، گوجه فرنگی، روغن سیر و ریحان را در یک کاسه ​​با هم مخلوط کنید.
6
با نمک مزه دار کنید. با قاشق روی نان برشته بمالید.نوش جان

توضیحات

بروشتا اولین بار در قرن پانزدهم میلادی در نواحی مرکزی ایتالیای کنونی ابداع شد. از آن زمان تا کنون این غذا به پایه ثابت منوی اکثر رستوران‌های این کشور تبدیل شده است. بروسکتا را می‌توانید هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان فینگر فود سرو کنید. بروسکتا را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بروسکتا