صفحه اصلی دستور غذا سالاد بادمجان

سالاد بادمجان

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

1,931 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

1,931 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سالاد بادمجان

سالاد ها انواع مختلف دارند. بعضی از سالاد ها با توجه به محتویات آن، می تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی مورد استفاده قرار گیرد. یکی از این نوع سالاد ها، سالاد بادمجان است که از بادمجان سرخ شده و سبزیجات دیگر تهیه می شود. این سالاد را می توان به صورت تک نفره و قالبی تهیه نمود و در مهمانی ها یا تولد ها برای هر نفر جدا گانه سرو نمود

مواد مورد نیاز برای سالاد بادمجان

3 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
2 عدد (متوسط)
یک قاشق چای خوری
نصف (متوسط)
4 قاشق غذاخوری
4 عدد (متوسط)
4 شاخه
2 تکه (متوسط)
1 عدد(کوچک)

مراحل آماده سازی سالاد بادمجان

1
بادمجان ها را تفت دهیدسپس پوست آن را جدا کنید
2
آب لیمو را اضافه کنید و آن را له کنید تا به صورت پوره درآید.
3
ماست، پودر سوخاری ، روغن زیتون، نمک، سیر له شده و سرکه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
4
در آخر گردو را اضافه کنید. با تزئین گوجه فرنگی، گردو، برگ جعفری، فلفل سبز و زیتون خلال شده سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سالاد بادمجان سالاد بادمجان