کباب بادمجان
حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده2,890 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده2,890 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کباب بادمجان
غذاهای شمالی همیشه به خاطر طعم و مزه خاص و بینظیری که دارند، زبانزد هستند. بادمجان کباب یکی از خوشمزهترین غذاهای شمالی است که هم در گیلان و هم مازندران طبخ میشود. اما طرز تهیه بادمجان کباب مازندرانی و بادمجان کباب گیلانی بسیار شبیه به هم است و تفاوت چندانی با هم ندارند. این غذا هم به صورت کاملا گیاهی و هم با گوشت چرخکرده تهیه میشود و میتوانید آن را در کنار برنج یا نان سرو کنید.
مواد مورد نیاز برای کباب بادمجان
1 کیلوگرم
2 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی کباب بادمجان
1
بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس نیم ساعت در آب نمک بگذارید. خشک کنید و در روغن سرخ کنید.
2
برنج را بجوشانید و بپزید وسط بادمجان های سرخ شده را باز کنید و برنج را وسط آن بگذارید.
3
یکی از گوجه ها را رنده کنید و با قاشق روی برنج پخش کنید. فلفل سبز و گوجه فرنگی خرد شده را روی آن قرار دهید و در فر با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کباب بادمجان
بادمجان