کاتمر

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

3,022 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

3,022 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کاتمر

کاتمر یک نوع دسر ترکی می باشد که از خمیر باقلوا تهیه می شود و در کنار یک چای یا قهوه برای عصرانه بسیار مناسب است. برای تهیه این دسر از خمیر باقلوا و یوفکا استفاده می شود. به سرعت برای مهمانی های خود یا خانواده یک دسر خوشمزه درست کنید. روی کاتمر ها با پودر پسته فراوان یا گردو و خامه و شکر کاور می شود شما می توانید خمیر را به شکل های مختلف برش بزنید و برای صبحانه یا میان وعده نیز این دسر خوشمزه ترکی را تهیه کنید. در ادامه مطلب با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا خواهیم شد

مواد مورد نیاز برای کاتمر

6 جام (معمولی)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 فنجان قهوه (کوچک)
1 جام (معمولی)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی کاتمر

1
آرد و نمک را مخلوط کنید. آب سرد را اضافه کنید و ورز دهید تا به قوام برسد.
2
روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند.
3
از خمیری که آماده کردید 4 تکه به اندازه سیب درست کنید. هر تکه از خمیر را آرد پاشی کنید و با وردنه به ضخامت متوسط ​​باز کنید.
4
روی خمیری که پهن کردید روغن بمالید. روی دو تای آنها دانه خشخاش و روی دو تای دیگر گردو بپاشید. هر تکه خمیر را تا کرده و گرد کنید
5
خمیر هایی را که آماده کرده اید روی یک تابه فلزی یا تفلون از قبل گرم شده بپزید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کاتمر