صفحه اصلی دستور غذا لوبیا پلو با چشم بلبلی

لوبیا پلو با چشم بلبلی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,086 کالری
5 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,086 کالری
5 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه لوبیا پلو با چشم بلبلی

لوبیا چشم بلبلی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا پلو با چشم بلبلی در ادامه با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای لوبیا پلو با چشم بلبلی

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
200 گرم
دو و نیم لیوان آب خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی لوبیا پلو با چشم بلبلی

1
ابتدا لوبیا را یک شب خیس کنید. روز بعد آب را عوض کرده و بپزید.
2
برنج را به مدت 30 دقیقه در آب نمک داغ خیس کنید سپس با آب فراوان بشویید و آبکش کنید.
3
کره را در قابلمه ذوب کرده و برنج را اضافه کرده و کمی تفت دهید ، نمک بپاشید. سپس آب و لوبیا را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید.
4
وقتی آب جذب شد روی آن را با دستمال بپوشانید و بگذارید دم بکشد. گرم سرو کنید.

توضیحات

لوبیا چشم بلبلی غنی از ویتامین‌های گروه ب، آهن، پتاسیم، منیزیم و مس است که برای سلامتی عمومی بدن ضروری هستند. ویتامین‌های گروه ب در تولید انرژی و حفظ عملکرد سیستم عصبی نقش مهمی ایفا می‌کنند. آهن موجود در این لوبیا به تشکیل سلول‌های خونی و پیشگیری از کم‌خونی کمک می‌کند. پتاسیم و منیزیم نیز برای حفظ تعادل الکترولیتی و عملکرد صحیح عضلات و قلب ضروری هستند. مصرف این لوبیا می‌تواند نیاز بدن به این مواد مغذی را تامین کند و به حفظ سلامت عمومی بدن کمک کند.لوبیا چشم بلبلی دارای فیبر غذایی بالایی است که به بهبود هضم و کاهش یبوست کمک می‌کند. فیبر موجود در این لوبیا باعث تحریک حرکات روده و تسهیل عبور مواد غذایی از دستگاه گوارش می‌شود. همچنین، فیبر محلول موجود در این لوبیا می‌تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد و به کنترل قند خون کمک کند. با مصرف منظم لوبیا چشم بلبلی، می‌توانید از مزایای فیبر غذایی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و جلوگیری از مشکلاتی مانند یبوست بهره‌مند شوید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
لوبیا پلو با چشم بلبلی لوبیا پلو چشم بلبلی