صفحه اصلی دستور غذا دسر زردآلو

دسر زردآلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,200 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,200 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دسر زردآلو

دسر زردآلو جزو دسرهای خوشمزه و خوش طعمی است که با رسیدن فصل زردآلو، درست کردن این دسر فوق العاده خوشمزه بسیار لذت بخش می شود. همانطور که میوه های تابستانی بسیار پرطرفدار هستند و بدون شک درست کردن یک دسر خوشمزه با انواع میوه های تابستانی نیز طرفداران زیادی خواهد داشت. مانند دسر زردآلو، دسر هلو، دسر طالبی، دسر آلبالو، دسر توت فرنگی و ....

در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر زرذ آلو با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای دسر زردآلو

1 کیلوگرم
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
10 برگ
2 شاخه

مراحل آماده سازی دسر زردآلو

1
ابتدا ژلاتین ها را در آب سرد خیس کنید و بگذارید نرم شوند. هسته های زردآلو را جدا کنید.
2
8 تا 10 عدد زردآلو سفت را جدا کرده و بقیه را با مخلوط کن خرد کنید و به صورت پوره در آورید.
3
شکر دانه ریز و آب را در قابلمه بجوشانید. زردآلوهایی را که کنار گذاشته اید را اضافه کنید و 3-4 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند.
4
زردآلوها را بردارید و ابتدا ژلاتین و سپس پوره زردآلو را به شربت داغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آن را در قالب خیس بریزید و 3-4 ساعت در یخچال بگذارید.
5
قالب را از یخچال خارج کرده، دسر را زیر و رو کرده و در ظرف سرو برگردانید. زردآلوهایی را که رزرو کرده اید دور آن بچینید. با برگ نعنا تزئین کرده و سرو کنید.

توضیحات

زردالو یکی از میوه‌هایی است که در فصل تابستان در دسترس است.خواص زردالو به‌عنوان یکی از سالم‌ترین میوه‌ها شناخته می‌شود و حاوی مقادیر زیادی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است. همچنین، این میوه دارای خواصی مانند کاهش التهابات بدن، بهبود سلامت قلب و عروق، بهبود سلامت پوست، تقویت سیستم ایمنی و بهبود گوارش است. به‌طور کلی، زردالو یک میوه خوشمزه، سالم و با خواص بسیاری است که می‌تواند به بهبود سلامتی بدن کمک کند. 

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دسر زردآلو دسر زردآلو