صفحه اصلی دستور غذا کیک سیب زمینی

کیک سیب زمینی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,505 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,505 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک سیب زمینی

کیک سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که برای پیش غذا در مهمانی ها نیز مناسب می باشد پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای کیک سیب زمینی

1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 نوک چاقو
3 عدد (متوسط)
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
150 گرم
1 یک بسته
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)

مراحل آماده سازی کیک سیب زمینی

1
تخم مرغ ها و نمک را در ظرفی خوب هم بزنید.
2
سپس ماست، روغن، ادویه جات، سیب زمینی، پنیر فتا و جعفری را به تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
3
حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود، سپس آرد را به همراه بکینگ پودر به مواد داخل کاسه اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست شود.
4
در این مرحله یک ظرف مناسب فر را با روغن چرب کرده و مایه کیک را درون ظرف می ریزیم، سپس درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد. پس از اینکه پخت کیک به پایان رسید، گریل را روشن می کنیم تا روی کیک طلایی شود.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سیب زمینی کیک کیک سیب زمینی