دلمه عدس

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,858 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,858 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دلمه عدس

غذاهای سنتی ایرانی برای همه‌ی ما خاطره‌انگیز و دوست داشتنی هستند. بعد از روزها خوردن غذاهای فست فود و آماده، گاهی خوردن غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی بسیار دلچسب است. یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی، دلمه برگ مو ست. در واقع دلمه را می‌توان از محبوب ترین غذاهای ایرانی نیز دانست. در ادامه با آموزش طرز تهیه دلمه عدس با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای دلمه عدس

250 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
5 عدد (متوسط)
3 عدد (متوسط)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
4 شاخه
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
نصف (متوسط)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی دلمه عدس

1
ابتدا برگ ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در آب جوش خیس کنید و سپس آبکش کنید. وقتی خنک شد، آب اضافی آن را فشار دهید
2
عدس ها را بشویید و در قابلمه بریزید. به اندازه ای آب اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند، نیمه پخت کنید سپس آبکش کنید.
3
پیازها را پوست گرفته و خرد کنید. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید. روغن زیتون را در تابه داغ کنید و پیاز را تفت دهید تا صورتی رنگ شود.
4
گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید و چند بار هم بزنید. عدس، مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و شکر را اضافه کنید.
5
جعفری را خرد کرده و به آن اضافه کنید، همه مواد را مخلوط کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
6
چند برگ را کف قابلمه بگذارید. برگ ها را باز کرده، مخلوط عدس را داخل آن قرار داده، آن را محکم بپیچید و در قابلمه قرار دهید.
7
آب داغ، کمی نمک و آبلیمو را اضافه کنید و بپزید. گرم یا سرد سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دلمه عدس دلمه عدس