تارت زردآلو
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,279 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,279 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه تارت زردآلو
تارتها از دسته دسرهای مجلسی و محبوب هستند که تهیه آنها به کمی ظرافت و دقت نیاز دارد. البته این به معنای سخت بودن کار نیست، کافی است دستورالعمل تهیه تارت و خمیر آن را رعایت کنید تا در نهایت یک تارت شیک، مجلسی و خوشمزه داشته باشید. حالا که فصل زردآلو است، بهتر است از این فرصت استفاده کنید و دست به کار شوید تا یک تارت زردآلو خوشمزه بپزید. در ادامه با آموزش طرز تهیه تارت زردآلو با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای تارت زردآلو
3 عدد
1 فنجان قهوه (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
2 جام (معمولی)
1 قاشق چای خوری
3 قاشق سوپ خوری
1 عدد
یک بسته
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
18 عدد
مراحل آماده سازی تارت زردآلو
1
ابتدا زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید. زرده ها را با شیر بزنید تا کف کند. شکر ، آرد و نشاسته را اضافه کرده و مخلوط کنید. با پوست لیمو و دارچین مزه دار کنید و خوب مخلوط کنید.
2
سفیده های تخم مرغ را خوب زده و به مخلوط اضافه کنید. بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. فر را با دمای 170 درجه گرم کنید.
3
مخلوطی که آماده کردید را در قالب گرد به قطر 30 سانتی متر بریزید و در فر قرار دهید. آن را از قالب خارج کنید و بگذارید خنک شود.
4
مارمالاد زردآلو و عسل را در ظرفی مخلوط کرده و روی تارت گرم پخش کنید.
5
زردآلوها را بشویید و نازک برش دهید و به شکل بادبزن روی کیک بچینید. می توانید روی میوه ها مارمالاد بمالید تا درخشان تر به نظر برسند.نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
تارت زردآلو
تارت
زردآلو