صفحه اصلی دستور غذا تارت لیمویی

تارت لیمویی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

5,582 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

5,582 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

طرز تهیه تارت لیمویی

تارت لیمویی یکی از انواع تارت های بسیار خوشمزه می باشد که ابتدا باید تارت را تهیه کنید و بعد کرم لیمویی را داخل تارت ریخته و سرو کنید شما برای سرعت بخشیدن در کار می توانید از نان تارت آماده مینی استفاده کنید و برای مهمانی این تارت خوشمزه را با کرم لیمویی فوق العاده خوشمزه تهیه کنید. در تابستان که کم کم لیموی تازه به بازار می آید تهیه این تارت بسیار دلچسب است. تارت لیمویی منشا فرانسوی دارد. تارت لیمویی برای عصرانه بسیار مناسب است و شما می توانید از انواع میوه های فصل برای تزئین تارت لیمویی استفاده کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه تارت لیمویی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای تارت لیمویی

10 قاشق سوپ خوری
3 عدد (متوسط)
3 عدد (متوسط)
2 لیوان

مراحل آماده سازی تارت لیمویی

1
ابتدا بیسکویت ها را خرد کنید. مارگارین را آب کنید و بگذارید خنک شود. بیسکویت و فندق را در یک کاسه بریزید، مارگارین را اضافه کنید و مخلوط کنید. در صورت لزوم می توانید کمی آب اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
2
قالب گرد تارت را به قطر 23 سانتی متر و عمق 2.5 سانتی متر کاغذ فر بپوشانید.
3
مخلوط بیسکوئیتی را که آماده کردید در قالب پهن کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10-12 دقیقه بپزید. وقتی ترد شد آن را از فر خارج کنید.
4
پوست 3 عدد لیمو را رنده کرده و آب آن را بگیرید. زرده تخم مرغ و پوست لیمو را با همزن بزنید تا کف کند.
5
خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود. آب لیمو را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا به قوام پودینگ برسد.
6
خامه ای که آماده کردید را روی تارت بیسکویتی بمالید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
7
وقتی کاملا خنک شد روی آن را با فویل استرچ بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید تا کرم سفت شود.
8
با خامه فرم گرفته و برش های لیمو تزئین کرده و سرو کنید

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
تارت لیمویی تارت لیمو